Najnovejši modeli Samsung televizorjev, ki se ponašajo z značilno prefinjeno zasnovo, The Serif in The Frame, so na voljo tudi v Sloveniji. The Serif in The Frame televizorji zagotavljajo izjemne tehnologije, kot so edinstvena tehnologija kvantnih pik, visoka resolucija in napredne funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci in sliko izboljšajo do 4K kakovosti.

The Serif televizor odlikuje elegantna zasnova, za kar je letos prejel tudi prestižno iF Design Awards nagrado v kategoriji izjemno produktno oblikovanje. Oblikovala sta ga francoska oblikovalca brata Burula. Za razliko od običajnih televizorjev, ki jih postavimo ob steno, je The Serif videti čudovito prav iz vsakega zornega kota – odlično se zlije z okolico in poda prav vsakemu prostoru. Vključuje tudi odstranljivo stojalo, ki omogoča, da televizor postavimo sredi sobe s stojalom ali, po želji, na polico brez stojala. The Serif je v Sloveniji na voljo v dveh barvah, nebeško beli in pastelno modri.

The Serif omogoča tudi NFC in AirPlay2 povezljivost, tako lahko uporabniki poslušajo svojo najljubšo glasbo na televizorju, brez nepotrebnih kablov. Uporabniki pametni telefon enostavno položijo na vrh televizorja in ta se samodejno poveže prek NFC tehnologije ter omogoča pretakanje glasbe s še boljšim zvokom. Poleg tega AirPlay2 povezljivost omogoča enostavno seznanjanje z Apple napravami in uporabo priročnih funkcij, kot je zrcaljenje zaslona.

The Frame, zahvaljujoč edinstveni obliki, spremeni prav vsak dom v galerijo. Dodatno, Umetniški način na televizorju prikazuje umetnine, ko je ta izklopljen, tako The Frame vselej popolno dopolnjuje prostor. Da bo vaš dom izgledal še bolj urejeno, The Frame televizor vključuje One Connect Box, s pomočjo katerega lahko povežete vse naprave s televizorjem z eno tanko, skoraj nevidno povezavo. Tako lahko povezane naprave namestite bolj daleč od televizorja in izkoristite prostor za polepšanje vaše notranje opreme.

Oba Samsung televizorja, The Serif in The Frame vključujeta tudi tehnologijo kvantnih pik, ki zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za še bolj natančne barve in podrobnosti. Oba televizorja nudita tudi AI Upscaling tehnologijo, ki analizira vsak prizor vsebine, od barve in teksture do svetlobe in kontrasta ter nadgradi kakovost vsebine na 4K sliko. Deluje tudi, če kakovost vira ni 4K. The Serif vključuje tudi funkcijo Prilagodljive slike, ki zazna spremembe osvetlitve prostora in se prilagodi, da ohrani optimalne nastavitve svetlobe ter kontrasta za prijetno izkušnjo gledanja.

The Serif je v Sloveniji na voljo z zasloni v velikostih 109,22 (43”), 124,46 (49”) in 139,7 centimetrov (55”), cena se giblje od 999 evrov naprej; The Frame pa z zasloni v velikostih od 81,28 (32”) do 190,5 centimetrov (75”), s ceno od 499 evrov naprej.

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/tvs/the-serif/highlights/ ali https://www.samsung.com/si/tvs/the-frame/design/.