Po 14 dneh lenarjenja na dopustu, sem tokrat spet igral nogomet pri Zibertu. Vreme je bilo idealno, prav tako tudi ekipi. Obe ravno prav borbeni. Boj je bil hud, zmaga pa seveda nasa :) Dosegel cudovit gol z lobanjem golmana, pa vendar mi se sedaj ni jasno, kako mi je to uspelo. Bi lahko rekel krscen maticek pa 3 povozene krastace. In po tekmi, glede na napovedi napihnjenega cloveka s Suxa, je sel del ekipe na Brnicicevo, kjer naj bi se dragalo. Uff, kaksni prizori. Alu wingi, spojlerji povsod, celo prirocne odlagalce za pijaco si ljudje zmontirajo na prtljaznik (super ideja, sploh za poletne vecere, da ni potrebe, da drzis pivo v roki), do konca nabijanje glasbe, motoristi, ki so pokazali koliko jajc imajo in seveda brez sunkovitega speljevanja in vseh moznih luck na avtih ni slo. Ampak tristo krscenih matickov, nekaj pa sem pogresal. Vcasih je bil drag dirka med dvema voziloma. Tukaj pa je vozil vsak zase in nic kaj spektakularno. Ocitno je nekdo malce prevec tipkal na suxu in nas pustil na cedilu. Mi pa smo vsak s svojim laptopom komunicirali med seboj in ga cakali. Skoda, da ni bilo casa, ker bi ga verjetno nasli v McShitu na 42ih porcijah happy meala. Ampak to bi bila potem druga zgodba.
Poln navdusenja nad zmago v nogometu imam pa problem sedaj s spanjem, namrec samo premetavam se, ne morem pa zaspati. Ampak bom zamolcal, da je to od bolecin, ki jih imamo starejsi ljudje pri aktivnem sportnem udejstvovanju :)

7 Responses to Futsal, drag, nespecnost

 1. Đon Wejn pravi:

  “”Boj je bil hud, zmaga pa seveda nasa :)””

  zmagal smo mi ;)
  Če tvoji ekipi ne leži matematika, mi je zelo žl, ampak ponavljam, ZMAGAL SMO MI :)

  mrzli

 2. Đon Wejn pravi:

  btw:

  kad če piknik? a a a
  si mislil, da smo pozabili ;) nene, čakmo

  mrzli

 3. Had pravi:

  kdo je zmagal :) teb pa stetje dela probleme.. sej sem jaz dobil udarec v glavo :) btw.. ne steje, da zmaga, tist k spije vec pirov :)

  piknik.. kdaj.. med tednom ni blema sploh..

 4. Đon Wejn pravi:

  nisi ti dobil udarec v glavo, ampak sem jaz dobil udarec v roko :)

  dobr, dobr no….zmagal ste :)

 5. Had pravi:

  pa moja glava je dobila udarec :) se zgodi, ce sem pa vcasih, kot podrepna muha :)

 6. iLOVEblogs pravi:

  as ti normaln clouk?!

 7. had pravi:

  samo star sem :) ostalo je passe :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.