Direkt Direkt

Direkt

Pa smo docakali nekaj najbolj rumenega. Oz. mogoce se malce bolj rumenega, kot bi clovek lahko pricakoval. Me zanima, koliko casa se bo obdrzal, oz. koliko Slovence zanimajo rumene stvari. Glede na Novo in podobne zadeve, bi rekel, da Slovenci precej hrepenimo po taksnih in drugacnih senzacijah. Ampak ne bom pisal o samem casopisu, vas bom pustil, da ga sami preberete (oz. karkoli ze naredite z njim) bom pa komentiral zabavo ob prvi izdaji Direkta.
Zanimiv ambient, Gospodarsko razstavisce, ceprav bi lahko bilo napisano da je vhod z Vilharjeve, tako da so zenske z visokimi petkami imele problem skakati po kamenju. Pred vhodom odgovorni urednik, ki je vsakomur segel v roko in se s tem ognil nepotrebnemu govoru na odru. In v sami hali zelo v redu postavljena scena. Precej “pomembnezev” iz taksnega in drugacnega sveta, predvsem pa ljudi, ki se pridejo kazati na taksne prireditve. Hrane je bilo dovolj, pijace tudi in ljudje so se pogovarjali. Nekaj casa je band, Partizani, igral na odru sam zase in nekaj go-go plesalk je bilo bolj v okras, kot pa za kaj drugega. Mogoce je bila napacna izbira, kajti od vseh 5-ih, ni bila niti ena za polovico dobre :) Izostren okus pac naredi svoje. In potem cakanje in cakanje in se malce vec cakanja in zgodilo se ni nic. In potem ob 23 uri prinesejo Direkt, ljudje ga vzamejo in oddidejo. Hmm, no ja. Saj kaj drugega itak ni bilo vec za pocet. Skoda, ker bi bila lahko precej dobra zabava, pa je izpadlo vse skupaj samo cakanje na papir. In ta papir, ko sem ga prejle odprl, prinasa novice, ki pa niti niso tako nove. Plestenjakova mama je obtozena pedofilije, Oriana ima italijanskega ljubimca, Roki je odplesal na koki in se kaj bi se naslo. Ampak pocakajte do jutra in ga kupite. Za samo 99 sit!

Izgleda pa takole

  1. itak da slovence zanima rumeni tisk. Å e čisto preveč-tako zelo ta Slovenske novice (ki so čisti tabloid in to tudi piše na prvi strani) zamenjujejo za resen kredibilen cajtng. Yellow? We’re not invading if we have to be yellow ;)!

  2. prvi dan prodano 50k izvodov.. in padla prva tozba dore za 50 mio sit.. saj clovek ne more verjeti… kmalu bomo postali amerika :) v zelo negativnem smislu.. in kitajska.. v rumenem :)

Komentarji so zaprti.