Jezen, ker sem moral bit sam doma, oz. ker ni bilo nikogar ki bi me pedenal in skrbel zame, mi kuhal cajcka in bi se mu smilil, sem poslal Damjanu SMS, ce gre na koncert. In tako sem se tudi jaz spravil v avto, ceprav je bilo malce muke in oddrvel v Trbovlje.

Druzba, ki je nisem videl ze par let, spet na enem mestu. Misli so se mi podile od koncertov, do dogodkov, do druzenja, ki smo ga dali skozi v 5-6 letih in ugotovil, da se fantje sploh niso spremenili. Se vedno so bili isti, kot bi jih kdo zacaral in postavil na neko cudno mesto v vesolju. Smesna situacija.

Predvsem ker sem se sam pocutil starega in prevec odraslega, za dogajanje tam. Predskupina je v precej hitrem ritmu mesanice punk in skate cora odigrala svoje in prisli so zvezde vecera Red five point star, skupina mladih fantov, ki so posneli ze en CD, ki presenecajo s svojim SKA-jem in ki so za razliko od ostalih SKA bandov precej zanimivi in niso enolicni.

Vrocina in polna dvorana sta naredila svoje in moral sem na zrak. In srecam, hmm, nekoga, ki ga nisem videl ze par let. Najine poti se niso krizale, ker je bilo prevec stvari vmes. In padeva v pogovor. Matevz se ni spremenil, se vedno je isti, ceprav bolj odrasel in z vecjo mero razsodnosti. In prav je tako.

Pogresal sem ga, kajti veliko casa sva prezivela skupaj in veliko stvari, ki sva jih naredila je se v mojih spominih.