Pa se je zacelo. Spet nov resnicnostni sov. In se en dokaz, da smo Slovenci vojerji in radi gledamo kaj se komu dogaja. In priznam, da sem pogledal par minut dogajanja v hisi in ugotovil, da je to totalno sranje. Poskusajo biti zabavni, poskusajo biti dalec boljsi, kot so v resnici. In zelijo si medijske publicitete. Pa saj to je smisel taksnih oddaj verjetno? Da se cim boljse promovirajo in cim vec iztrzijo. Ampak tale sov bo izpadel krneki. Vsaj po vcerajsnjem dogajanju. Pa veliko prepirov bo :) saj zenske ze skacejo v zelje ena drugi, da o higienskih navadah nekaterih udelezencev sploh ne govorim. Kajti je ni sploh :)
Pa se en Zagorjan je v oddaji, ceprav mislim, da nima veliko moznosti, kajti ni iz povsem pravega testa. Drzim pesti zanj :) da uspe vsaj eno dol dat :)
Evo, pa se linki do kamer, ki jih lahko online gledate.

STANOVANJE
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder05_1
BAR
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder13_1
KOPALNICA
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder02_2
Stopnice.fitnes
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder01_1
Kavč
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder01_2
Kuhinja stoli
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder02_1
WC
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder02_2
Soba 1 Spalnica
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder03_1
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder03_2
Soba2 spalnica
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder04_1
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder04_2
Dnevna soba
mms://213.250.2.175/wmtencoder/popencoder05_1

14 Responses to Bar

 1. Tut jst sem včeri mal vrgla uč na to sceno. Prav nič posebnega in vrednega cajta sedenja pred tvjem. Zdi se da je edini point itak samo čakat kdaj se ga bojo nasekali in kdo bo zmutil med sabo. Santa Barabra varianta….

 2. had says:

  e tocno to.. pa danes k so se mal tusirale zenske je bilo zanimivo.. sicer pa krneki.. na hrvaskem je vse to izpadlo cista pornografija :)

 3. upam, da bo tudi pri nas, ker drugače res ne bo kej več za gledat :)

 4. had says:

  hmm.. saj danes zjutraj je ze bilo nekaj v to smer.. zenska gre pod tus.. hahah..

  kater je tvoj favorit :)

 5. Cyb3r says:

  Kva zdej? Bo kej novih linkov?

 6. Moj favorit je kak cd ali dvd z dobrim muvijem namesto tv programa ;)

 7. had says:

  to se pa cist strinjam :)

  pa se linki, ki sem jih objavil ne delujejo vec :(

 8. Peter says:

  škoda k linki ne delajo:(

 9. tulllo says:

  Kwa je to a bo gdo nalimu gor kake delujoče linke te sploh ne delajo!

 10. had says:

  hahaha.. ni delujocih linkov.. ce kupis kartico potem z userjem in geslom lahko gledas.. ce pa z istim userjem gledas z vecih ip-jev, pa skenslajo userja :(

 11. maya says:

  sej je res vse nekam glumsko…odvrne te pa se bol..ko vidis da se je zacel folk spreminjat, glumit, in razvijat vedno vec hinavscine..drugace pa..so tej reality showi dobri kr nam to manjka slovencem…

 12. had says:

  manjka nam :) ampak mene moti nekaj drugega.. da moramo nabavit licenco za kaj taksnega.. ko bi pa lahko teh 10 nadobudnezev poslali lepo na kmetijo in bi tam preziveli 3 mesece :) pa bi potem videli, kolk bi se jih prijavilo :)

 13. rok says:

  kaj kej delate

 14. […] Po Baru, ki sedaj prehaja v Bar2, Sanjskih zenskah in moskih in Dirki za katero potekajo izbori, se na nasi sceni pojavlja nov resnicnostni sov Avtonorija, ki ga organizira Radio Ekspres. Vendar bo to precej drugacen resnicnostni sov, kot dosedanji, ki smo jih bili navajeni. Glavna nagrada je Citroen C1. In to bo tudi njihovo novo domovanje. “V tekmovanju, ki se prične 2. oktobra 2006, se pet, na podlagi avdicije izbranih kandidatov, preseli v svoje novo domovanje, osebni avtomobil. Avto postane njihovo stanovanje, v katerem jejo, spijo, se zabavajo; skratka živijo. ” Ti sment. Misel na to, da si delim s stirimi neznanci avto je odbijajoca, misel, da zivim z njimi, dokler se kdo ne navelica tega pa naravnost odvratna. No ja, moznost izhoda iz avta seveda obstaja, ce gre za osebno higieno ali pa nujne cloveske potrebe. Ampak, da je mera polna, so se pravila o primernosti kandidatov “Prav tako so kandidati seznanjeni, da lahko producent od tretjih oseb pridobi informacije o kandidatovem zasebnem in javnem življenju, osebnih razmerjih s tretjimi osebami, zaupnostih in skrivnostih v družini, med prijatelji in druge pomembne podatke, ki brez omejitev zajemajo naslednje: zunanji izgled, osebne značilnosti in navade (tako fizične kot psihične), zdravstveno stanje (tako fizično kot psihično), zdravljenje v preteklosti, seksualno preteklost, šolanje in zaposlitve v preteklosti, kriminalistične preiskave, ovadbe in kartoteke, osebne poglede na življenje, svet, politiko, vero in podobno.” In vse to za ceno 2mio sit? Je vredno? Oz. kaj cloveka pripelje do tega, da si zeli biti v taksnem resnicnostnem sovu? Samopromocija? Dolgcas v zivljenju? Ali pac nagrada?   [link] [ reddit this] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.