Pred časom so rubriko Trendi na Siolu polnili “s članki” Čarli.tv, v zadnjem času pa jo polnijo “s članki” TočnoTo. In zakaj mi je to padlo v oči in me zmotilo? Ker so prispevki eno samo PR sranje, oz. so promocijski material “zvezd” katerim je rok že potekel, vendar si vseeno želijo pojavljanja v medijih, čeprav v tako neumnih člankih:

Katarina Benček: Nepovabljena “uletela” na poroko (Katarina Benček, letošnja miss fotogeničnosti na izboru za Miss Universe)
Sara Pirc v svetu mode (Sara Pirc, tekmovalka v lanskoletnem Big Brotherju in tista lepotička, ki je svoja oblačila slekla za najbolj vročo moško revijo, je odločena – postala bo modna oblikovalka!)
Mark Žitnik se vrača k Pameli Anderson v objem
Neža Marolt: Ujeta na plaži zgoraj brez? (“Definitivno sva bili obe s Pio močno presenečeni, ko se je naenkrat začelo bliskati.”)Karin Škufca v objemu fotografa? (Uspešno manekenko Karin Škufca smo ujeli v ljubljanskem Koloseju v družbi fotografa Žige Intiharja)
Špela Grošelj: Kuha, lika in pere sama (24-letna Špela Grošelj, atomična blondinka, vedno kar prekipeva od energije)
Miro Mišljen: Navdušen nad Majo Malnar (Na naše uredništvo je prispelo kar nekaj namigov, da se med postavno plavolasko in uspešnim oblikovalcem plete neka posebna vez.)
Grega iz skupine 4Play: Zasvojen z žogo
Z Majo Malnar je nazdravil tudi Aleš Čepin
Je Adel Djutović propadel?
Matjaž Kitak: Slovenska estradna scena je pokvarjena!

Vprašanje bralcem. Koliko zgoraj omenjenih ljudi “poznate”, oz. veste da obstajajo in “naj bi bili znani” v Sloveniji?