had blog roni kordis had blog roni kordis

Saša Einsiedler – kako se ti meni smiliš, ko si ostala brez počitniške hiške

Siol in TočnoTo spet udarita v “članku” – Saša Einsiedler ostala brez počitniške hiške (vir).

Saša je z bralci svojega bloga delila zgodbico, kako je želela najeti počitniško hišico, pa se je žal vse skupaj zapletlo. Najprej je bila prosta, potem zasedena, skratka na koncu so se morali sprijazniti, da počitniške hišice za enkrat ni na vidiku, dopusta pa tudi ne – tudi z bralci Reporterja jo je delila!

WTF!? To je tako pomembna novica, da jo je treba seveda deliti s celim svetom. Razen tega, da je bila Saša Einsiedler nekoč voditeljica, se ne spomnim, da bi naredila karkoli, kar bi mi ostalo v spominu. Mogoče ji delam krivico.
Ampak ker piše blog in kolumne objavlja v Reporterju, potem je zgodba o tem, ko pokliče po telefonu v “neko javno podjetje, kjer imajo kar nekaj počitniških hišic, ki jih oddajajo tudi »zunanjim«” in ko sliši da je hiška prosta, vendar se čez par minut ugotovi, da se je študent samo zmotil, vredna objave na prvi strani Siola.

/ironija mode on Takšna zgodba je vredna objave v vseh tiskanih medijih na prvi strani! In resnično upam, da bodo jutri novinarji bolj resnih medijev šli po sledi te nesramnosti in odkrili kakšno korupcijo, ki se je zgodila Saši. Kajti tako pa res ne gre! Kakšen je ta svet, da ona ostane brez počitniške hiške. /ironija mode off

In ja, če bi si želeli na morje, bi se spravili v avto in odpeljali. Na Hrvaškem je vse skupaj precej prazno. In ni hudič, da ne bi našli kar bi si želeli. Ampak verjetno je ceneje, če se gre v “hiške javnega podjetja?!” – a mi lahko kdo pove, kako se pride v takšne hiške? – ali pa je to samo za posvečene, ki so znani!

 1. njen mož najbrž tudi upa, da ji nisi ti kriv :)

  cenejši avto in več dotacij ji nekako privoščim… deca so kul.

  a misliš, da je sabotirala počitnice, ker ne bi sfolgala pet komadov v rokavčkih in plavutkah in bo po čudežu odkrila sobico za samo dva, doma pa zaposlila babice in dedke? :P teorije zarote rulajo itak

 2. uuu :) tole pa je preseglo mojo domisljijo :)

  a ni bilo nekaj govora, da jo njen moz vara? mogoce pa je bil to razlog, da so otroci morali spraviti nazaj plavutke :(

  pa ji ne privoscim.. ampak taksne debilane, pa res ne sodijo v medije no :)

 3. Ne, ne dobiš cenejšega avta. Dobiš pa povrnjen nek minimalen davek, vendar potem tega avta nekaj let ne smeš prodati. Če ga, pa moraš plačati davek za nazaj z obrestmi.

  Had, tudi to, kar in kako govoriš o varanju ne sodi na javni blog. Ker tega ne moreš potrditi, ampak natolcuješ samo iz govoric, si se tako tudi sam postavil na nivo, ki ga prav sam očitaš medijem.

 4. karmen: glede prvega nisem vedel kako je to.. hvala ker si razjasnila to.. kajti velikokrat sem slisal da bodo naredili se cetrtega otroka, da bodo imeli cenejsi avto..

  glede drugega.. jaz nisem pisal o “govoricah” v samem zapisu.. in zapisal sem
  “a ni bilo nekaj govora, da jo njen moz vara? mogoce pa je bil to razlog, da so otroci morali spraviti nazaj plavutke :(”

  to pac ni natolcevanje, kajne.. kar pa je razlika, kot da bi napisal, da jo vara in za to ne bi imel nobenega dokaza..

  torej se nisem postavil na nivo, ki mi ga ocitas.. in seveda sem pricakoval, da se bo kdo vtaknil v tisti stavek, zato sem ga sestavil tako kot sem ga.. vseeno pazim kaj napisem..

 5. Mi dol visi za Sašo in se strinjam, da takšne novičke res ne spadajo v neke domnevno profesionalne medije…

  Mislim pa, da si besedo ironija narobe uporabil. A ni tisto zgoraj sarkazem? Lahko, da se motim…

 6. Ej te hiske javnih podjetij so kr supr, cist uizi se pride not, sam mors poznat nekoga k dela v javnem podjetju da se zmen namest tebe :P

  Sem bil ze velikrat v takih hiskah pa moram rect da so vecinoma dokaj … zanikrne.

 7. Itak, da je vredna objave. Saj tudi bo, v Novi na primer. :-D To ti je podobno kot s politiki, ko ne ve več drugega delat (ali pa mu ne ratuje najbolj) gre v politiko. pri medijskih “zvezdah” pa je tako, da ko “zvezda” (kaj je prej pač počel) usahne se začne prostituirat za medije.

 8. Ona ima veliko hujše težave od te počitniške hišice. Sicer pa – samo dejstvo, da imaš pet otrok, še ne pomeni, da morajo vsi skupaj pasti, ko si nekaj zaželiš.

Komentarji so zaprti.