Siol in TočnoTo spet udarita v “članku” – Saša Einsiedler ostala brez počitniške hiške (vir).

Saša je z bralci svojega bloga delila zgodbico, kako je želela najeti počitniško hišico, pa se je žal vse skupaj zapletlo. Najprej je bila prosta, potem zasedena, skratka na koncu so se morali sprijazniti, da počitniške hišice za enkrat ni na vidiku, dopusta pa tudi ne – tudi z bralci Reporterja jo je delila!

WTF!? To je tako pomembna novica, da jo je treba seveda deliti s celim svetom. Razen tega, da je bila Saša Einsiedler nekoč voditeljica, se ne spomnim, da bi naredila karkoli, kar bi mi ostalo v spominu. Mogoče ji delam krivico.
Ampak ker piše blog in kolumne objavlja v Reporterju, potem je zgodba o tem, ko pokliče po telefonu v “neko javno podjetje, kjer imajo kar nekaj počitniških hišic, ki jih oddajajo tudi »zunanjim«” in ko sliši da je hiška prosta, vendar se čez par minut ugotovi, da se je študent samo zmotil, vredna objave na prvi strani Siola.

/ironija mode on Takšna zgodba je vredna objave v vseh tiskanih medijih na prvi strani! In resnično upam, da bodo jutri novinarji bolj resnih medijev šli po sledi te nesramnosti in odkrili kakšno korupcijo, ki se je zgodila Saši. Kajti tako pa res ne gre! Kakšen je ta svet, da ona ostane brez počitniške hiške. /ironija mode off

In ja, če bi si želeli na morje, bi se spravili v avto in odpeljali. Na Hrvaškem je vse skupaj precej prazno. In ni hudič, da ne bi našli kar bi si želeli. Ampak verjetno je ceneje, če se gre v “hiške javnega podjetja?!” – a mi lahko kdo pove, kako se pride v takšne hiške? – ali pa je to samo za posvečene, ki so znani!