Femme fatale Slovenije 2009 – predlagam Ljudmilo Novak za večno zmagovalko!

Nominiranke za Femme fatale 2009 so sicer znane – Alenka Gotar, Ana Dolinar, Špela Grošelj, Maja Martina Merljak, Manca Špik, Jerneja P. Zhembrovskyy, Nuša Šenk, Jerca Legan, Pika Božič Kontrec in Manca Zver Matičič (vir) – wtf, katera od njih je fatalka??, vendar v tem seznamu močno pogrešam Ljudmilo Novak, ki si zasluži to čast in ta naslov!

Ampak gremo po vrsti. Manca Zver Matičič? Pika Božič Kontrec? Jerca Legan? Po katerih kriterijih pa so našli te tri osebe in jih uvrstili v izbor Femme fatale? Prva je hčerka bivšega ministra, druga je wannabe pevka, ki se je kljub odločitvi da nikoli več ne stopi na oder, premislila in precej klavrno spet začela svojo pevsko kariero in slednja je, hmmmmm, žena Milana Cvikla?!?
Ampak kaj hudiča so te ženske naredile, da bi jih nekdo uvrstil na lestvico fatalk??


Je kriva recesija fatalnosti? Ali pa se pobere vsako, ki bi rada tekmovala, samo za to da se zapolni kvota. Sicer bi bilo smešno, če bi imeli samo Ljudmilo Novak, ki bi se verjetno prijavila sama!

Seveda nikakor ne morem mimo dejstva da na lestvici ni naše drage Ljudmile Novak – evropske poslanke. Članice stranke NSi, ki ni prišla v parlament, ampak ki s svojimi izjavami buri domačo javnost – o domobrancih, o istospolnih porokah in vseh ostalih zadevah o katerih imajo svoje mnenje.
Ja, mediji potrebujejo takšne “primerke”, ker posledično se potem tudi več komentira na takšne temo in še več pljuva čez vse! In to prinaša obisk!

In tako predlagam, da se izbor za Femme fatale Slovenije 2009 predčasno konča in se Ljudmilo Novak proglasi za edino zmagovalko tega tekmovanja – doživljensko!!

Se kdo ne strinja z menoj!

  1. Ludoludo, kakšen izbor!?
    Jaz predlagam Boruta Pahorja.

  2. Izbira Fafalke bi pomoje bla veliko bolj primerna, ker v SLO še nisem videl nobeno tapravo fatalko ki bi zmešala pamet alfa moškega… v glavnem vrtijo okrog prsta samo beta moške. :)

  3. A tvoja favoritinja da je evropska poslanka? Matr, kle se pa res vsak dan izve kaj novega (poleg tega, da bi bil že skrajni čas za okulista)

  4. ljudmilo za fatalko brez ograničenja trajanja mandata…nagrado ji bo pa vsako leto podelila salome…

Komentarji so zaprti.