Mare 000 in Damjan 001, sta se nekaj casa nazaj v sluzbi pogovarjal o tej nadaljevanki, da je oh in sploh in kaj vem, kaj se vse. Pa seveda nisem verjel, kajti moje prepricanje je, da nadaljevanke ne morejo biti zanimive, oz. da so prevec razvlecene. In po kaksnem tednu, ko sta oba dva ze predelala prvo sezono, sem v ponedeljek se odlocil, da vseeno pogledam vsaj 1. del, pa da se potem odlocim. In bil povsem presenecen. Nad cim? Nad tem, da je zgodba ravno tako napeta, da te vseskozi vlece, da ima ravno toliko vsebine, da moras pogledati se naslednji del, da je toliko skrivnostna, da te drzi v napetosti. In v dveh dneh, oz. vecerih pogledal 15 nadaljevanj po 45 minut :) Tocno to, tudi jaz sem se zamislil in priznam, da me je stvar zasvojila. Sedaj imam se deset delov, potem pa se zacne druga sezona. Potem pa bo kriza, ker bodo nova nadaljevanja enkrat na teden.

Se splaca pogledat in se zasvojit :)

14 Responses to Lost

 1. Luoka says:

  I feel exactly the same way about 24. :)
  Lp

 2. Cyb3r says:

  Had, hate to say I told you so. :D

 3. had says:

  ma sej vem :) to je vse state of mind.. ampak taksne zasvojenosti so zakon.. evo.. letim gledat vsaj 4 dele :) dokler jih je se kaj na zalogi.. potem bo kriza..

 4. Mayhem says:

  Jaz bi se zamislil nad tem početjem.. 15 epizod po 45 minut v 2 dneh.. a sploh veš kolk je to? :P To je 11 ur in 15 minut buljenja v monitor/TV. Jao človek.. jaz si tega še kot študent nisem privoščil :D Jaz raje pogledam 1-2 epizodi na 2-3 dni. Tako navidezno dalj časa traja veselje ob gledanju :)

 5. had says:

  z vsem napisanim se strinjam.. ampak zelja in radovednost, ki jo je potrebno potesiti je premocna in je nenadzorovana in se ne da meriti in se ji je nemogoce upreti :)
  tudi sam se zavedam, da je to pretiravanje :) ampak prija.. sicer pa sem sedaj omejil gledanje losta.. in sicer na maksimalno dve nadaljevanji na dan.. zakaj :) ker bo sicer zmanjkalo nadaljevank in bo kriza..
  odvisnost pac :)

 6. Cyb3r says:

  Tudi jaz sem zmanjšal gledanje na en del na teden. Razlog: pogledal vse stare dele in novega čakam iz teden v teden. :)

 7. had says:

  jeba je to :)

 8. mene je tudi potegnilo noter. Zdej mi bo kolega vse dele zapekel na DVD, da lahko imam en zanimiv vikend pred kompom :)

 9. had says:

  welcome to the club :)

 10. Raven says:

  Hey!

  Mal berem o temle “Lost-u”, pa grem še na IMDB pogledat in sem že zasvojen :) Zdej me pa zanima, če se da kje vse dele dobit na enemu DVD-ju, ker vse to dol loudat lahko traja leta in leta. Mislim, če se najde kakšna dobra dušica in bi bil svoj entuzijazem nad “Lost-om” pripravljen deliti tudi z menoj, se priporočam. Moj kontaktni mail je [email protected]

  HVala, lepo pozdravljeni, “lostovci”

 11. had says:

  v bistvu se da pomagat.. prva sezona ima 25 delov po 350 mega :) tako, da bi to slo na 2 dvd-ja.. ce poves iz kje si, pa bo se vse skupaj lazje.. tako, da jih dobis cim prej..

  dobrodosel v svetu zasvojencev :)

 12. Cyb3r says:

  Kolk nas je že zdej? 010?

 13. had says:

  vsak dan vec :) in sedaj se zacne mucenje.. ko bom vsak teden cakal novo nadaljevanje.. jao jao.. a se res ne bi dalo kako drugace dobit novih delov :)

 14. Raven says:

  Ej, pa ti si car Had – sem iz Ljubljane, Å iška (nevem kam ti naj pišem za bolj podatke)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.