Stara je bila eno leto :) V tem casu je odlicno sluzila svojemu namenu. Skoda, ker je bilo premalo cudovitih dnih, ki bi omogocali odprto streho. Upam, da jih bo letos vec. Prevozenih ima 46kkm, povprecna poraba goriva v enem letu je bila okrog 6.8 litra, kar niti ni dosti za 1300kg tezak avto. Opravljen en servis na 30kkm, ko mehaniki niso verjeli, da je avto star sele manj kot pol leta. Dozivela samo eno bliznje srecanje z eno manjso zivalco (slike so spodaj nekje). Sicer pa zelo pozitivno presenecen nad Oplom in njihovimi avtomobili. Ce bom spomladi menjal Twinga za karavana, potem bo to ali Opel ali pa Volvo :)
Danes avto registriral in se znebil 250k sit. Na Triglavu ugotovili, da sem imel zavarovane osebe v avtu in sebe na 2 nacina in za veliko vec denarja, kot pa zavarovalnica to omogoca. Prav tako se je nekaj zapletlo s papirji in upam, da bodo jutri koncno nasli vse odgovore, ki so se danes postavili :) To pa se zgodi, ce sami ne vejo kaj lahko in kaj ne smejo :)

opel-tigra-fotografije-02.jpg

opel-tigra-fotografije-01.jpg

5 Responses to Tigra

  1. Mayhem pravi:

    To je pa presneto majhna poraba za tko težk avto. Kakšna je pa kubikaž? No.. sem si Tigro zapomnil po prvem modelu, ki je prav mikro. Dvomim da tehta več kot en Clio.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.