V Rimini in ce bo seveda vreme normalno, me ne bo kaksen teden. In ce najdem v hotelu internet, katerega imajo v ponudbi, ampak glede na izkusnje iz ostalih hotelov, ki sem jih v zadnjem letu obiskal, se zavedam, da je to zgolj in samo upanje, potem bom se kaj napisal, oz. objavil slikce barocno oblikovanih Italijank. Upam, da bo kaj pestre izbire, kajti ravno polnim baterije obeh digitalcev. Lansko leto, ko sem se vrnil z 8 dnevne ture po Italiji in jo zakljucil ravno tako v Riminiju, sem trdno sklenil, da me Italija ne vidi vec. Pa je naneslo drugace. Barbka, Mija Goran in jaz bomo ravno pravsnja druzba za odkrivanje dobre hrane, lepih krajev in zabave po Italiji. Ce bo vreme slabo, beri dez, potem bomo sli naprej, kam pa se se nismo odlocili. A ja, se to, cena 4* hotela za 6 B&B pride za dve osebi manj kot 300 eurov. V Piranu pride ena nocitev 12k sit. Tako, da je za razmisliti kam in kdaj se splaca it.

Da pa ne bo dolgcas, pa lahko malce klikate po fotkah, ki so bile sicer ze objavljenje tukaj, ampak je minilo ze precej casa :evil:

KLIK

One Response to Odhajam

  1. exorciser pravi:

    prov zavidam ti no, jest imam tako lepe spomine na Rimini, da bom verjetno letos za kaksen vikend dol skocu. Pa se Ricconne je blizu, majka.

    Fajn se mj, pa kj pis:)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.