Internautica hostese + colnicki Internautica hostese + colnicki

Internautica hostese + colnicki

Razocaran nad hostesami in stevilom prikazanih plovil na letosnji Internautici. Prvih je bilo premalo, premalo izzivalno oblecenih za taksno prireditev in prejsnja leta sem se ocitno razvadil, ko so bile med hostesami Playboyeve zajcice. Letos pa je bila izbira bolj slaba. Sicer pa hudicevo vroc dan in lep izlet do morja, ampak to poletje me nasa obala ne vidi vec! Guzva, guzva in guzva. In seveda avtoceste popravljajo spomladi in poleti. Ah, ne bom se jezil, ampak uzival v misli na 1,6 milijona Eurov vreden colnicek, ki ga nikoli ne bom imel!

KLIK

KLIK

 1. Nekaj me zanima; Pred časom sem kritiziral naše vrle organizatorje takihle sejmov, zakaj razstavljajo čolniče, ki si jih lahko privošči kakšnih 5 slovencev – ne pa stvari, ki bi bile zanimive številnim ljubiteljem morja, jader ali pa motorjev na vodi…

  Pa me zanima mnenje obiskovalca(ev); greš gledat ženske in stvari, ki si jih ne moreš privoščiti ali realno kaj bi si kupil ali kje bi dobil stvari, ki jih potrebuješ?
  Ali kaj tretjega?

 2. @rok-11: realno.. vse kar je predstavljeno na taksnih sejmih je dalec od realnosti, ki bi jo trenutno zmogel moj zep.. in tvoja ideja, da bi predstavili tudi kaj taksnega, kar bi lahko kupili slovenci, se mi zdi precej v redu.. problem je nekje drugje.. ti sejmi morajo biti taksni kot so, da sploh privabijo razstavljalce, ki placajo precejsnje zneske, da lahko pokazejo svoja plovila.. in ce bi naredili obratno, da bi razstavljali cenejsa plovila, bi tudi organizator manj zasluzil.. zacaran krog v katerem lahko mi uzivamo v pogledu na nedosegljive stvari.. tistih 5 slovencev, ki si lahko privosci kaj taksnega, pa je toliko pametnih, da rajsi vzamejo charter, kot pa da si kupijo kaj taksnega.. kajti taksne stvari so dobesedno metanje denarja stran.. ampak jaz ne morem soditi o tem, ker nisem lastnik cesa taksnega :)

 3. fantje dragi, kje so vaše življenske ambicije. Spuscate se na nivo kritikantstva brez kaksnih posebnih osnov… ce boste tako gledali na zivljenje boste tako kot ostali godrnjaci in zavistnezi celo zivljenje stopicali na mestu. Res je, da se nasa druzba utaplja v nezadovoljstvu in slabi karmi ampak cisto vsaka stvar pa res ne more biti platforma za nadaljnje kritiziranje in slabo voljo.
  Dajmo koncno pogledat realnosti v oci in se sprijaznimo z dejstvom, da brez dela ni jela. Se vsakdo, ki je v tej dezeli vlozil del svoje energije in kreativnosti v posteno delo zivi danes dostojno zivljenje. Dajmo enkrat ze stopit skupaj in zaprimo vse lopove, ki so nam pokradli in unicili razvojno supstanco…ne glede na to, kaj so poceli nekoc…tudi pred in med osamosvojitvijo.
  Ce oblast ne bo popokala teh mafijasov, jih pa dajmo sami…Ce se malo organiziramo imamo v enemu mesecu red in ocisceno situacijo… potem pa ne bo problem ce si pac kdo kupi coln, jadrnico ali blazino za napihnit…
  problem je pomanjkanje motivacije in ciljev ter zastrupljanje zivljenskih vrednot s cinizmom in negativizmom… Zivel prvi maj, praznik dela

Komentarji so zaprti.