had blog roni kordis had blog roni kordis

Kratka analiza tekmovalcev Big Brotherja

Voditeljica Nina Osenar je precej presenetljivo opravila svojo nalogo in zelo dobro vodila prvo oddajo. Sicer se ji pozna, da nima ravno veliko izkušenj z vodenjem prireditev, kar se je slišalo pri njenem govoru in zavijanju. Ima pa veliko možnost, da s svojo pojavo in karizmo, ki moram priznati da jo ima, čeprav je mogoče za moški del občinstva ta karizma samo posledica fotografiranja za Playboy, uspe v kot voditeljica.
Strokovna “komisija”, ki je delala psihološke analize tekmovalcev je bila smešna. Milan Gačanovič je delal freudovske analize tekmovalcev, s tem pa je najbolj pokazal kakšna oseba je on sam. Alma Brdžnovič, tekmovalka v Baru, miss tangic v Mostarju, in Playboyeva zajčiča je o vsakem tekmovalcu naredila psihološki profil, kot bi bila to njena profesija :evil: Še vedno mi ni jasno, kako je lahko ona kompetentna za takšne stvari, vendar je verjetno ustvarjalcu oddaje zmanjkalo primernih ljudi, ki bi pomagali komentirati.

Brane Kastelic, edini v komisiji, ki je odlično komentiral in predvsem človek z izkušnjami. Glede na njegov rezime, je tudi izjava, da je on pecal ženske z izjavo “jaz sem brane kastelic”, povsem resnična. Poleg tega se pri njemu pozna da ima izkušnje z nastopanjem in da živi v Angliji, kjer je spremljal njihove Big Brotherje.
In tekmovalci. Podobnost s hrvaškim Big Brotherjem je več kot očitna. Dodaš tujca, dodaš osebo, ki je Romkinja in dodaš neukročeno dušo, metalca po srcu. Ne razumem zakaj morajo biti štirje tekmovalci iz Kopra, ostale regije pa so preprosto pozabljene? Ampak verjetno so njihovi psihološki profili bili zanimivi in so te osebe lahko vodljive!
Tina – blondinka, ki preveč govori. In ko ji zmanjka pridejo mašila kot so “o smeh”, ki bo verjetno ena izmed bolj uporabljenih besed v zgodbi Big Brother. Ženska, ki jo je na trenutke nemogoče razumeti, ker govori v svojem dialektu. In ima resnega fanta? Je mogoče zgrešila oddajo?
Jasmina E aka Jessi – konfliktna oseba, oz. vsaj tako se je želela prikazati, da bi izpadla zanimiva. Sovražno nastrojena do blondink, ki pa se je po parih minutah povsem spremenila. Preveč igranja že takoj na začetku, sicer pa še ena izmed srečno zaljubljenih. Glede na to, da je precej okrogla me zanima, če bo imela probleme s tem.
Andrej – iz Avstralije, kjer je prodal vse in pustil službo, priletel v Slovenijo, da bi sodeloval v Big Brotherju. Ker je samski, pričakuje da bo našel kakšno dobro Slovenko, sicer pa mu je povsem vseeno kakšna je. On ljubi vsa dekleta!
Suzana – 38 letnica, ki skupaj z 19 letno hčerko žura! V oddajo bo prinesla RED! Pa je pomislila, da ta oddaja ni ustvarjena za red? Sicer nimam nič proti starejšim, vendar iskanje 5 minut slave v njenem primeru je rahlo smešno!
Miha – redar, bilder, in vse ostalo, ki je “prvi vrtalec” Celja in ima ocenjenih 243 deklet pri 21 letih! Ko mu je Nina rekla, da naj poskuša s parimi besedami osvojiti njo, je povedal, da je ona preveč simpatična zanj in da mu je nedosegljiva! In to reče človek, ki naj bi seksal z 243 dekleti? No way! Samozavest napihnjena kot njegove mišice!
Veronika – precej tiho dekle, ki je na sveže zaljubljena. Poleg tega pa ne prenese tujega mnenja. Oseba o kateri si je težko na prvo žogo ustvariti vtis.
Nina – iz Hrastnika. Doma jo čakata mož in triletni otrok. Kako se lahko odloči za sodelovanje v takšni oddaji mamica majhnega otroka je drugo vprašanje kot to, če bo zvesta svojemu možu?
Aleš – najbolj izobražen tekmovalec, edini, ki je bil vsaj malček inovativen z odgovorom na vprašanje, kaj bo prinesel v oddajo (90 kil dreka). Sicer ne vem zakaj sem dobil občutek, da bo mogoče on v oddaji spoznal svojo drugo stran osebnosti!
Robert – odprta oseba, ki bo poskrbela za vzdušje v oddaji. Na prvo žogo je nekonfliktna oseba, ki se bo trudil za zmago. Sicer mu je Nina postavila dobro vprašanje, kaj dela metalec na Big Brotherju. Če ne blefira vse skupaj, ima odlične možnosti za zmago!
Alen – krneki! Oz. človek, ki se pretvarja, ali pa vsaj daje takšen vtis. Nekako mi ne gre njegova pojava skupaj z njegovimi besedami. Njegovi “radiatorčki” so njegovo skrito orožje! Sicer pa se bo zelo hitro ugotovilo, če blefira! Mogoče se bosta zbližla z Alešom!
Jasmina R – ko sem v sredo na striptizu govoril z njo, mi je delovala prijazno in zelo mirno. Sicer šele 19 let stara in ponosna na svojo romske korenine. Oseba, ki mi ne deluje konfliktna in nekako ne sodi med te volkove, kajti je preveč prvinska! Definitivno pa zanimiva popestritev Big Brotherja.
Stane – študent medicine in pa bodibilder, ki stavi na svoje telo. Kako bo zdržl v showu je drugo vprašanje. Verjetno bo eden izmed prvih zapustil stanovanje!

Mešanica različnih karakterjev, ki bodo za svojih 5 minut slave naredili vse, je zaprta v hiši. Kdo izmed njih bo zmagovalec pa je verjetno že odločeno, kajti Big Brother bo poskrbel, da se bodo stvari odvijale tako, da bo za vse gledalce čim bolj zanimivo, za tekmovalce čim bolj naporno in da bo vse skupaj začinjeno z dosti erotike. Zgodbe, ki se bodo nadaljevale naprej v resničnem življenju tukaj sploh niso pomembne!

Sam si nikakor ne predstavljam, da bi me zaprli v isto hišo še z 11 sotekmovalci in da bi si moral deliti svoje življenje z njimi! Nekaterim pač medijska pozornost pomeni več, kot pa njihova lastna življenja. In gledalci na drugi strani, bomo z zanimanjem spremljali vsak njihov škandal, seks, prepir ali pa tudi njihov smeh.

Show must go, bi rekla Alma!

  1. Em vse ok, samo nekaj me je zmotilo. Jessi je precej okrogla? Sem to že nekajkrat zasledila, pa mi ni jasno od kje. Ima kvadratno strukturo čeljusti in obraza, in veliko čeladasto frizuro, telešček pa precej suh. Verjetno kvadraten obraz in frizura, dajeta tako močan vtis, da sploh ne vidimo celotnega človeka, ampak si ustvarimo neko predstavo, očala skozi katera vidimo večje.
    Edina za katero bi se lahko reklo, da je močnejša je Nina.

    Tako kot je v Baru 2 bila “močnejša” Tamara, ampak vam povem, da sem jo po službeni dolžnosti imela možnost spoznati in je dejansko suha, samo obliko telesa ima tako, da izgleda močnejše (močnejši trup).

    Hecno.

  2. Res je v tej hiši vsega po malem in vse skupaj nič. Se bojim, da zadeva ni za našo deželico in mogoče ne bo dosti sočnih dogodkov. Smo preveč zadrti. Pustimo se presenetiti. Nina je bla pa kar fajn:)

Komentarji so zaprti.