Lanski Big Brother je bil s stališča seksa nezanimiv. Samo Jasmina je šla malce dlje, kasneje Suzana za Playboy, moški pa so rajši davili purane.
Voditeljica Big Brotherja – Nina Osenar se letos ša malce bolj pači in strokovna komisija je zamenjala svetnico Almo za Tino Semolič in njene Tinizme.
Tekmovalci Big Brotherja 2 so: Dada, 24, Koper; Damjana, 35, Dramlje; Dejan, 25, Koper; ElTyeb, 26, Koper; Jeanine, 21, Male Braslovče; Marcelo, 26, Vrh pri Boštanju; Marko, 29, Ljubljana; Naske, 23, Sevnica; Sandi, 22, Sela pri Ratežu; Sara, 19, Ljubljana; Sebastijan, 35, Novo mesto; Tamara, 26, Malečnik; Tjaša, 19, Malečnik.

In včerajšnja prva oddaja Big Brotherja je bila precej presenetljiva. Štala v katero so prišli, pogoji, da bodo morali biti brez tekoče vode, brez tople vode, WC zunaj in vse ostalo me je še enkrat prepričalo, da definitivno ne bi zdržl tam dlje kot pol ure.
In takoj na začetku je sledila zanimiva poteza Big Brotherja. Vsi tekmovalci so se morali sleči do spodnjega perila. Gledalci so lahko videli “podrobnosti” tekmovalcev in tekmovalk, prav tako pa se je s to potezo precej poenostavilo spoznavanje sodelujočih.
Ali ta poteza napoveduje, da bo letošnji Big Brother z vidika seksa bolj zanimiv kot je bil lanski? Sam bi upal trditi, da ja! Kajti v vseh BB oddajah, ki so bile po svetu, je bil ravno seks tisti, ki je prinesel najvišje rejtinge.

Big Brother Lesbian Scene

Big Brother SEX : How To Get Caught Twice In One Day

Big Brother 8 – Der erste Sex

Big Brother 2 Sweden – Sex