Mogoče se samo meni zdi, ampak resničnostna šova Bar in Big Brother trajata že zelo zelo dolgo.

Vsake toliko časa, ko med preklapljanjem programov naletim na resničnostna šova, sem presenečen, ker vse skupaj še vedno traja. Sicer se ne dogaja nič, kot se tudi ni na začetku, ali vmes in še vedno lahko ljudje pošiljajo smse in tako glasujejo za svoje favorite. Verjetno je število smsov v tej sezoni precej precej nižje, kot je bilo pred leti, ko so bili na sporedu prvi resničnostni šovi in so bili, kljub vsemu, celo gledljivi. To, kar lahko sedaj opazujem, pa je krneki!

Si predstavljate, da greste v Nebotičnik v Bar? Jaz si ne morem niti za sekundo in verjetno nisem edini. Kar je še hujše je dejstvo, da me Nebotičnik, kljub temu da mi je hudo lep lokal z najboljšo možno lokacijo, verjetno ne bo nikoli več videl. Namreč to, kar je postal sedaj ni podobno ničemur. Odnos Barovcev do dela in do gostov je povsem neprofesionalen in kljub temu, da ima ta lokal največ oglasnega prostora v medijih, ga sodelujoči v resničnostnem šovu ne morejo zapolniti.

Po eni strani razumem, da je težko, da ni denarja.. Po drugi strani pa pogledam dogajanje v lokalih po Ljubljani in ugotovim, da samo ljudje ne želijo iti v Bar, ker obstaja cel kup lokalov, ki imajo odlično postrežbo, predvsem pa imajo normalno strežno osebje.

Na drugi strani je Big Brother, ki se dogaja v Beogradu in je, kot so bili vsi naši Big Brotherji precej dolgočasen, saj se ljudem, ki so v njem ne dogaja nič. To, da kreatorji oddaje poskušajo popestristi vzdušje z igricami in nalogami, jim ne uspeva najboljše in tudi to, da so v Big Brotherja poslali Suzano Jakšič ni ravno rešitev za ta resničnostni šov. Vsekakor boljša izbira, kot pa La Toya, ki se je pojavila v Baru, vendar tudi po hitrem postopku odšla.

Očitno resničnostni šovi niso več to, kar so nekoč bili. Ljudje smo odrasli, format in vse ostalo pa je še vedno enako. Mlajše generacije pač niso dovzetne za te stvari, ko pa so s klikom oddaljeni od veliko boljših, tujih resničnostnih šovov. In v kratkem se na naše male ekrane vračajo še ostalo resničnostni šovi – Slovenija ima talent, Gostilna išče šefa…

Jeap, resničnostnih šovov ni nikoli dovolj, kajne?

suzana_jaksic_playboy_01

suzana_jaksic_playboy_02