Na to razmišljanje me je napeljal tale zapis na libertarčevem blogu.
Razumem njegovo jezo, ko je društvo Zares v parih dneh dobilo preko 20000 podpisov podpore peticiji in tudi razumem njegove vzgibe.
Njega skrbi davkoplačevalski denar, kar tudi zelo dobro obrazloži s primerjavo cene cepljenja in plač različnih ministrstev in seveda v svojih komentarjih ne pozabi primerjati Slovenije s Švico.
Dragi Tomaž, lepo da si nam razodel svoj pogled na zdravstvo in brezplačno cepljenje, kot me tudi veseli, da si naredil zaključek, da smo vsi podpisniki peticije postali simpatizerji društva Zares. Ker sem sam med podpisniki peticije in nisem dobil njihovega maila, me malce skrbi, če so me mogoče izpustili in tako nisem postal njihov simpatizer??
Sicer pa je to, s kom simpatiziram verjetno zgolj in samo moja stvar, mar ne? Ali pa je tvoja naloga, da nas Slovence, ki nismo živeli v Švici, razsvetljuješ s svojimi ugotovitvami? Priznam, da me veseli, ko preberem tvoje zapise, ki so tako polni teorije, da kar pokajo pod šivi, vendar me zanima, če jih boste vi – libertarci, tudi kdaj udejanjili v praksi??