Društvo Zares se je danes na ustanovni konvenciji preimenovalo v stranko Zares – nova politika. Prav tako je postal njihov predsednik Gregor Golobič.
Par utrinkov iz konvencije.

stranka-zares-nova-politika-01.jpg stranka-zares-nova-politika-02.jpg stranka-zares-nova-politika-03.jpg stranka-zares-nova-politika-04.jpg stranka-zares-nova-politika-05.jpg stranka-zares-nova-politika-06.jpg stranka-zares-nova-politika-07.jpg stranka-zares-nova-politika-08.jpg

11 Responses to Gregor Golobič je predsednik stranke Zares – nova politika

 1. blogar pravi:

  Vidim, da ti je uspelo priti domov ;)

 2. Jernej pravi:

  No bomo videli kaj bo prinesla “nova politika” :).

 3. markopigac pravi:

  opa, tvoji so zdaj koncno le stranka postali :) zdaj pa v boj z lds in v koalicijo s sd :)

 4. blogbuster pravi:

  Golobič ima podočnjake, ki pravijo:” Kaj je meni tega treba bilo!”
  Drugače pa, že videno in slišano.

 5. blogbuster pravi:

  Aja, kako se pa kaj GT obnese;-)))

 6. ervinator pravi:

  Novo politiko želijo delati stare barabe.

 7. gagaagag pravi:

  “Kako se politično ujemate z vašim bratom Vitoslavom Turkom, ki je kar pomemben funkcionar SDS? Se kaj pogovarjata o politiki?
  Ne, o politiki se ne pogovarjava. Tudi sicer se v zadnjem času nisva kaj veliko srečevala, saj sva zelo zaposlena. Moj brat je bolj tehnokrat, ki je zelo dober v številkah – v naši družini je bil vedno matematik in ekonomist. Kakšno je njegovo politično angažiranje, niti ne vem, imava pa zelo različne poglede na svet in to se mi zdi čisto normalno.”
  Danilo Turk, Dnevnik, 06.10.2007

 8. neikka pravi:

  Napaka v samem štartu: ni novih politik, so le “novi” ljudje v politiki.

  Pa še tu le nekateri.

 9. vranika pravi:

  Tako je: Eni rastejo, drugi pa že venijo, tretji gnijejo,….

 10. Marko pravi:

  Golobič in zbrane politične “barabe in oportunisti iz drugih strank katerih osebki so obljubljali dosmrtno zvestobo lastni
  stranki in njenim idejam, so ta isto prodali v tisočinki sekunde in se šli prostituirati naprej-drugim ” so se združili v skupni novi laži. Tako kot je Golobič pripomogel k zmagi levice, tako bo ta-isti, pogrebnik te iste levice. V njegovih očeh je trenutna levica orodje za njegov osebni vzpon, nadvlado in diktaturo. V kolikor kdo misli, da je ta misel lažna in ekstremna, bo v dveh do treh letih ugotovil z velikim razočaranjem realnost le te. Bog ali hudič naj pomaga tistemu, ki se z Golobičem peča, kajti volk se skriva v golobovi pojavi.

 11. had pravi:

  @marko: predvidevam da osebno zelo dobro poznas cloveka o katerem pises, kajne?

  me pa resnicno zanima, na podlagi cesa, si naredil taksne zakljucke.. kaksni bolj otipljivi argumenti, kot pa prazne marnje, so seveda dobrodosli..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.