Nikoli nisem bil ljubitelj motorjev, vendar sem to mnenje spremenil v trenutku, ko sem videl motorje, narejene v delavnici Dreamachine Motorcycles.
Dreamachine Motorcycles je firma iz Slovenije, ki se ukvarja s predelavo in izdelavo motorjev. S svojim dizajnom pobirajo nagrade na motorističnih sejmih po Europi. In njihovi motorji definitivno pritegnejo pogled obiskovalca.
To kar sem nekoč gledal na Discoveryu, v oddaji American Chopper, imamo tudi v Sloveniji. In še veliko lepše vse skupaj naredijo!

dreamachine-motorcycles01.jpg dreamachine-motorcycles02.jpg dreamachine-motorcycles09.jpg dreamachine-motorcycles03.jpg dreamachine-motorcycles04.jpg dreamachine-motorcycles05.jpg dreamachine-motorcycles06.jpg dreamachine-motorcycles07.jpg dreamachine-motorcycles08.jpg

15 Responses to Dreamachine Motorcycles

 1. vale pravi:

  Ti pa hitro spremniš mnenje :P

 2. nada pravi:

  No, tega pa nisem vedela….da imamo tudi doma takšne vrste strokovnjake.Občasno pogledamo omenjeno familijo iz Amerike, njihovo delo, inovativnost,izdeleke in vragolije ( obisk Evrope ha,ha)So pa genijalci,to je treba pohvalit.

 3. had pravi:

  ce bi ti videla moje sline, kako so se mi cedile, potem bi me razumela :)

  zal mi je, da jih nisem povprasal po cenah :evil: bi verjetno spet spremenil mnenje o motorjih :)

 4. had pravi:

  @nada: tudi jaz nisem vedel.. in bil presenecen, ko sem zvedel, da se to dela pri nas.. sploh tisti barbie bike (za majhne puncke) je zakon.. in, predvidevam, hcerka od konstruktorja, se je peljala z njim :)

 5. Davorin pravi:

  Imamo, imamo poleg DreamMachines še eno, je članek v septemberskem Playboyu -> http://www.playboy.si/branje/clanki/masina_po_meri_cloveka-7438.aspx

 6. vale pravi:

  Marsikaj imamo, je pa hecno, ko to nekdo odkrije in je kar naenkrat oh in sploh ful fino in fajn, čeprav samo površinsko, ker pač fajn zgleda. Fantje so na sceni že dosti časa in tudi dosti nagrad so že pobrali in kot je napisal Davorin jih je še po Sloveniji, samo malo je treba iz kavča vstat pa okoli pogledat. Ni vse na TVju.

 7. Anže pravi:

  Hmm… meni pa ne zgleda nič posebnega da sem iskren. Morm pa rečt, da se strinjam z valetom. Ampak samo na pol. Vedno namreč nekdo nekaj dela že ful prej, potem pa nekdo pač to odkrije (npr. na TVju) in rata oh in sploh. Ampak tako je. Takšno je naše življenje :-). Glasbenikov je tud ful (kvalitetnih sicer malo manj), uspešni so pa le redki…

 8. Anonimno pravi:

  aaa

 9. had pravi:

  @vale: smesno je, da ljudje, ki vejo za taksne stvari, jih ne delijo z drugimi.. namesto, da bi bili ponosni na to in to delili z drugimi, jih rajsi imajo samo zase..

 10. Anže pravi:

  @had, to je pa že drug problem veš =) – nevoščljivost, ker če oni ne morejo biti uspešni, zakaj bi pripomogli k uspešnosti nekoga drugega…

 11. had pravi:

  tocno to.. in zato zelo rad izpostavim taksne zanimive stvari, ki pa so lahko nekomu, ki je iz “foha”, povsem poznane.. meni pac niso in predvidevam, da tudi veliki vecini bralcev bloga..

  rad bi, da bi se vedelo o stvareh, ki so pomembne za slovence, ki nas dvigujejo nad ostale, namesto da berem razne pr clanke, kjer se vsi samo hvalijo..

  :)

 12. vale pravi:

  @Had smešen si :-)

 13. had pravi:

  @vale: zelo tehten in dober argument.. priznam..

 14. vale pravi:

  @Had, če človek pač ni na isti valovni dolžini pač ni in brezveze zgubljat energijo z argumenti, ki jih ne boš razumel, kot tudi prvotnega komentarja nisi.

  Lepo je, da delaš propagando. Sama objava je pa totalno neprofesionalna in temlji samo na tem, da so ti motorji všeč, ker so na oko lepi. Vse strokovne podatke, ki bi jih človek pričakoval, pa si zanemaril. Tile motorji niso manekenke, ki jim je dovolj, da so lepe, da opravljajo svoj posel, so mnogo več … v tem je point in še v marsičem, ampak večina pač gleda samo površino, vse ostalo jim itaq ni pomembno.

 15. had pravi:

  @vale: hmm.. kater del ti ni bil jasen v napisanem postu? propagando delam, komur zelim in kadar zelim, upam, da se s tem strinjas?
  podatkov o motorjih ne vem, razen tistih, na njihovi strani.. ker pa si ocitno poznavalka tega podrocja, pa lahko napises podatke za maksimilijana, ki mi je hudicevo vsec.. vendar ce bodo podatki isti, kot so na njihovi strani, potem se nikar ne trudi, to znam tudi jaz..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.