Maja Prašnikar, njene FHM fotografije in njen MySpace profil Maja Prašnikar, njene FHM fotografije in njen MySpace profil

Maja Prašnikar, njene FHM fotografije in njen MySpace profil

Maja Prašnikar se je malce razgalila za zadnjo številko FHM-ja. In priznam, da so fotografije izpadle več kot odlično. Kupil sem FHM. Danes pa ugotovim, da ima Maja Prašnikar te svoje fotografije tudi na svojem MySpace profilu.
Zatorej vsi, ki Majinih fotografij niste videli nekje na spletu, ali pa niste kupili FHM-ja, vam svetujem skok na njen MySpace profilu!

klara-rozina-in-maja-prasnikar-02.jpg klara-rozina-in-maja-prasnikar-01.jpg klara-rozina-in-maja-prasnikar-03.jpg klara-rozina-in-maja-prasnikar-16.jpg

 1. Sicer nevem kdo je ta deklina, ma pa lepe fotke na MySpac-u :mrgreen:
  mislm, je res lušna

 2. tisto so fotke :) iz fhm-ja :) ravno dovolj eroticne in hude..
  sicer pa je bila ena izmed unique pevk, ki niso bile komercialno uspesne

 3. Maja Prašnikar se je razgalila?

  Lepo.

  A zakaj moramo mi to vedeti?
  A je punca kaj posebnega naredila do zdaj?

  LP

 4. Saj razumem.
  To je čisto oseben odnos do Maje.
  Drugače bi bilo, če bi šlo za časopisni članek.
  LP
  :-)

 5. no ja :) glede na to, da jo poznam ze precej dolgo.. vec kot 10 let.. in glede na to, da se njene slike iz fhm-ja valjajo na internetu, vendar niso avtorsko delo tistihih, ki jih objavljajo, se mi zdi smiselno, da jih kdo vidi na njenem profilu, povsem legalno..

  @herkul: a mislis, da res ona potrebuje taksno oglasevanje :) predvsem menim, da ga moski, ki so/mo na internetu veliko bolj potrebujemo to :evil:

Komentarji so zaprti.