Skupina Metropolis, ki jo sestavljajo Matjaž Hočevar – Hotschko – bas in glas, Griša Šoba – kitara in Anže Breskvar – Beat Master D – bobni, je nastala leta 1994. Leta 2000 so se člani pridružili skupini O.S.T. in od takrat naprej, vsako leto odigrajo en koncert za obletnico in v slovo – Tradicionalni zadnji koncert! In včeraj je bil njihov dan, ups noč, v Orto baru! Na odru, se jim je pridružil, za en komad, Vini.

metropolis-band-orto-bar-06.jpg metropolis-band-orto-bar-10.jpg metropolis-band-orto-bar-07.jpg metropolis-band-orto-bar-08.jpg

metropolis-band-orto-bar-02.jpg metropolis-band-orto-bar-09.jpg metropolis-band-orto-bar-01.jpg metropolis-band-orto-bar-03.jpg metropolis-band-orto-bar-04.jpg metropolis-band-orto-bar-05.jpg

7 Responses to Metropolis v Orto baru

 1. Saška pravi:

  Lej ga, lej ga Hočkota (mrzim tole njegovo čudno kombinacijo črk, ker nikoli ne vem kdaj je s pa c pa itd., zato vedno uporabljam “domačo” verzijo)!
  Fejst fant – mislim tako po karakterju. Pri nas vrši računalniško podporo. Ni ga boljšega!
  Tudi k meni redno uletavajo maili z vabili na koncerte O.S.T.-a, a se še vedno vztrajno upiram.

 2. Centrifuzija pravi:

  Aha, ti si šel prej še v Orto. Viš, jaz sem pa mislila, da bom kaj pomembnega zamudila, če bom poskušala obiskati obe včerajšnji destinaciji za večerno zabavo. No, pa drugo leto, ko bo nov tradicionalni zadnji koncert.

 3. Centrifuzija pravi:

  Mimogrede; kakšen pa je bil špil? Se jim pozna, da imajo le en koncert na leto ali ne? In se strinjam s Saško, da je Hočko fajn fant.

 4. samc pravi:

  zadnje case same dobre stvari zamujam v orto baru … najprej wicked crew zdej pa se metropolis … bo treba se u roke uzet:)

 5. had pravi:

  @saska: metropolisov koncert je bil zakon.. no, mogoce malce prevec piva v zraku, oz. v izdihanem zraku premetavajocih se ljudi in prevec las pred objektivom.. sicer pa odlicno odigran koncert..

  @centri: res je.. najprej sem, potem tja :) tukaj sem vsaj lahko fotkal..
  v bistvu sem bil presenecen nad njihovim igranjem, oz. se pozna, da imajo fantje za seboj ze veliko kilometrine.. se vedno igrajo uigrano.. in priznam, moja usesa niso opazila odstopanj :)

  @samc: res je.. dvakrat si vinija zamudil :)

 6. Matej pravi:

  Zame osebno eden naj bandov v SLO.

 7. Pero pravi:

  Jutri bo ponovitev tega spektakla :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.