Art direktor/ica – izkušen/a, hiter/a, samostojen/a, visoko vizualno kultiviran, obvladovanje kompleksnih sistemskih oblikovalskih rešitev /kompleksni sistemi celostnih grafičnih podob, kompleksni označevalni sistemi…itn/ preprosto rečeno specialec/ka. Ja, pa še to, komunikativen/a team player. Delovno okolje MAC.
Vodja projekta in osebna asistenka direktorja – pridna, samostojna, komunikativna predvsem pa multitask oseba. Delovno okolje MAC.

CV-ji in portfoliji /za art direktorje – 10 najboljših oblikovalskih rešitev/ do 4. maja na info @ ajaxstudio.si. V ožji izbor sprejeti kandidati bodo povabljeni na osebni razgovor.

8 Responses to Iščeš zaposlitev? Ajaxstudio zaposli art direktorja – direktorico in vodjo projekta – osebno asistenko direktorja

 1. rip pravi:

  Reci temu kadroviku, naj se zaboga že enkrat bolje nauči angleščino, da mu/ji na mestih, kjer je ne obvlada, ne bo treba mešati s slovenskimi besedami.

 2. had pravi:

  tistemu, ki mu je namenjen oglas, razumevanje napisanega ne bo delalo problemov.. v bistvu je precej specificno in ozko usmerjen oglas, tako da ni skrbi :)

 3. Tim pravi:

  Ime podjetja mi deluje, kot da se ukvarjajo s spletnimi tehnologijami, njihova ‘stran’ pa izpljune: Bad Request (Invalid Hostname) :)

 4. lonDON pravi:

  Hehehe vidim, da sta z Ajaxom postala prava “kompisa”!

 5. Dr. Frojnd pravi:

  Lol, ta oglas je še za odtenek bolj smešen kot poplava oglasov one celjske firmice, ki si jih imel objavljene zadnji mesec.

 6. Gsus Ajax pravi:

  rip, se ti opravicujem, ne bo se ponovilo, kros maj hart

  tim, ne verjamem, da bi firma, ki se ukvarja s spletnimi tehnologijami potrebovala art direktorja

  dotore, daj povej nam najbolj smesen del, da se zabavamo se mi :)

 7. JaJebiGa pravi:

  hehe, tudi meni deluje smešen, ta oglas je pornič s šefom in asistentko. na koncu se še ajax fukiš sliši. Ja…, tudi jaz bi bil hitri, izkušen direktor, ki bi kompleksno obvladal multitask asistentko. to samo še oblikovalsko prikažem pa bo :)

 8. had pravi:

  @tim: mogoce pa je bad request zanalasc tam :)

  @london: ce si pa predstavil naju :)

  @dr.frojnd: ves, vsaka branza ima svoj nacin kako pritegne ljudi, oz. kako jih nagovori.. in ce se poistovetis z njihovim zapisom, oz. ce razumes, kaj so zeleli povedati, potem je to ze pol uspeha.. tisti, ki tega pac ne “stekajo” verjetno niso ciljna skupina :)

  @jajebiga: poskusi :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.