Startup podjetje Motiviti iz Maribora je lansiralo storitev Surphone, ki je zaenkrat še v beta fazi. Fantje bi potrebovali odzive, pripombe, pritožbe, pohvale.
Danes, po 8. uri, bo na voljo za test na iTivi-ju.
Če imaš za iTivi kakšno vprašanje, ali pa bi samo testiral storitev Surphone, klikni gumbek poleg iTivi loga. Sledi navodilom, ki so povsem preprosta in kaj lepega povej osebi na drugi strani.
In kaj je Surphone?

Suprhone omogoča, preko java vmesnika, govorno komunikacijo med uporabnikom spletnega mesta in “supportom” na drugi strani. Kadar je na drugi strani oseba, ki omogoči ta način komunikacije, se pojavi Surphone gumbek in kdorkoli klikne nanj se mu preko preprostih navodil, ki jih je potrebno slediti, vzpostavi klic. Programska oprema na drugi strani omogoča spreminjanje parametrov jakosti zvoka in podobnih zadev in najboljše pri vsej zadevi je to, da se ves ta promet odvija pri ponudniku storitve in ne na samem strežniku stranke.
Ideja mi je odlična, predvsem pa lahko drastično zmanjša stroške tistih podjetij, ki uporabljajo 080 linije. Sicer ne vem, kakšen poslovni model je zadaj, tako da se bom moral o teh stvareh še podučiti!

Testiranje storitve danes na iTivi-ju. Tadej jaz bi tut imel to na blogu!