O zabavi Itivija, z naslovom Holivud na Liffu, ki je bila v sredo v Opera baru, nisem napisal ničesar. Itak je bilo precej blogerjev na kraju dogodka: irena, nina, katja, paucstadt, cuzak, teoo, marko, napo, neuromancer, fotoholik in verjetno še kdo!
Vendar sem danes, med branjem Dnevnika opazil članek: Projekt Hollywood na Liffu: Z Itivi odprta vrata v javno filmsko areno (vir), ki me je spravil k pisanju.
Zakaj? Preprosto zato, ker se mi zdi, da z avtorjem zapisa Jako Tomcem, nisva bila na isti zabavi. Meni se je zdela sama ideja zabave odlična, glasba mi je bila všeč in priznam, če bi vrteli takšno glasbo v diskotekah, bi bil pogost obiskovalec, pijače mi ni manjkalo, hrane nisem pogrešal in udeležencev zabave je bilo veliko. Veliko estradno znanih oseb in še več oseb, ki so na vseh zabavah. Brez njih pač ne gre. O turobnem vzdušju ni bilo niti sledu, vsaj do 00:15, ko sem jaz zapustil prizorišče. Je pa res, da je protikadilski zakon pregnal na zrak vse kadilce. Mogoče je bilo pogled na kadilce pred lokalom turoben :)
In še tale del:
In kje je bil blišč? Če je Hollywood tak, kot so ga predstavili včeraj, potem je več glamurja v vsaki indijski ulici, s smradom vred. Nekaj slovenskih samooklicanih zvezdnikov in odsluženih politikov pač ne more razsvetliti blede prireditve” (vir)
Zanima me, kateri naši “zvezdniki” bi se morali udeležiti prireditve, da bi razsvetlili prireditev? Ali imamo pri nas sploh zvezdnike? Ali so zabave namenjene samo zvezdnikom, kljub temu, da niso niti najmanj ciljna publika organizatorja prireditve? A preprosti ljudje, ki nismo medijsko izpostavljeni, pa ne moremo biti udeleženci prireditev, ker pač nismo zvezdniki in smo zategadelj manj vredni.
Najmanj, kar bi pričakovali, so darilne vrečke z DVD-ji, majicami in filmskimi spominki.” Tudi jaz pričakujem, da bom šel z Mercedesove zabave z novim, podarjenim Mercedesom, sicer bom to žlosten objavil na blogu :evil:

p.s.: mogoče pa samo jaz narobe vidim svet, kar mi je bilo že večkrat očitano! Kaj pa ostali blogerji, ki ste bili na zabavi menite o zapisu?