had blog roni kordis had blog roni kordis

Rebeka Dremelj je zmagovalka Evrovizije *

Rebeka Dremelj je dala vse od sebe na Evroviziji. Naredila je vse, kar je lahko.
Rebeka Dremelj je najboljša, vsaj tako so rekli na RTS in se spraševali, zakaj je izpadla. Napačen je bil način glasovanja in zelo nefer do nje, ker je izpadla.
Nekako tako bi povzel dogajanje v oddaji Trenja.

Mogoče samo jaz ne razumem ideje Evrovizije in tekmovalnega duha, ki je v nastopajočih, ko veliko bolj kot glasba šteje kostum in igra (karkoli že) na odru. Če je Evrovizija realen pokazatelj glasbe iz posameznih držv, me je prav pošteno strah, kam vse skupaj to pelje.
Če so nekdaj nekatere pesmi ostale v ušesu vsaj nekaj časa in so se povsod vrtele, je ta “burka”, ki se sedaj dogaja, bolj kot ne namenjena sama sebi. In ker gre za davkoplačevalski denar (vsaj tako jaz to razumem? se motim?) se sprašujem v čem je smisel vsega tega. V tem, da je Miša Molk v Beogradu? Je to res smisel? WTF pa ona dela tam dol? Saj res, mi ji plačujemo, zato hodi tja!

No, zdajle se v živo iz Beograda oglašajo ljubitelji Evrovizije in Rebeke. Rebeka je carica! Ne me hecat!

Preklapljam, ker tole je pa krneki! Pa še Sanja Grohar – wannabe pevka je v studiu?

* upam, da me ne bo kdo vzel resno!

 1. Se pridružujem mnenju. Tole je res kr neki. A bi mogoče lahko nehali prenašat take nesmisle? Ali pa pošljite tudi mene in ostalih n ljudi, ki se jim zljubi na naslednjo svinjsko procesijo. Prosim, naj bo le-ta izven naše držve. Skandinavija mogoče?

 2. ,ko sm vidu Rebeko na televiziji sm mislu da je posnetek miss 200_ ampak ni bil.?

 3. Pa kaj je z njimi? Že izbor oseb v studiju – Domiceljček,Å ulerca, Groharca, neki neznani – pove vse. Njihovo pompozno samozavestno kovanje v nebesa komada, ki je – dobro obiskanih zabavah in dekolteju navkljub – svetovno popušil, se ti zagabi ob prvi izrečeni besedi. In aplavz, oh, plizzz! Ma neh’te ga srat!

 4. Had, zdaj si pa predstavljaj, da enkrat zmaga en naš in da vsa ta kolobocija pride k nam…

  Saj si ne želiš tega, anede? ;)))

 5. Vodilni z rtvslo, raje bi ves denar (od elektrike za emo, rekvizitov,…šminke za Rebeko,potnih stroškov za vse ljudi v Beogradu in njihovo nastanitev) namenili kakšni bolnišnici ali pa šolanju slovenskih mladih raziskovalcev(naravoslovnih smeri) v tujini.
  So pa Trenja ponovno potrdila, da so ‘vodilna’ talk show oddaja daleč naokoli.

 6. res je trenja so kul… samo včasih so teme krneki
  ta rebeka se pa zdaj drži kot, da je primla boga za jajca, ker je šla na eurosong… prav cinična je bila v trenjih… upam da bo nehala utrujat z njenim “petjem”

Komentarji so zaprti.