had blog roni kordis had blog roni kordis

Trenja o Big Brotherju

Ludvik Horvat prizna, da ga pije. Max Modic in Nina Osenar zagovarjata oddajo, kakopak ko služita z Big Brotherjem. Btw., glede na to, da Nina Osenar ne nosi usnja, ker je vegetarijanka, me zanima ali so vsi njeni čevlji plastični ali pa usnje na čevljih ne šteje v to kategorijo.
Angelca Likovič se drži svojega prepričanja in v določenih segmentih ji dam prav in se mi zastavlja vprašanje ali sem star ali pa postajam zavrt. Zvezdana Mlakar se malce preveč dere in poskuša vsem dopovedati, da ona in vsi ostali v studiu ustvarjajo javno mnenje in meni, da je njeno mnenje edino, ki šteje. Sabina Obolnar ne ve točno kaj bi povedala in govori krneki. Ampak to je bilo tudi pričakovano. Strinjam pa se z obema terapevtoma – Meto Tavčar in Luko Mavričem in stališči, ki ju zagovarjata.
Dejan, udeleženec incidenta niti ne pride do besede. No, Domen Kumer je seveda lep, tega ne smem pozabiti. Pove pa itak nič!

p.s.: zmagovalna izjava – Angelca Likovič – televizija bi morala imeti standarde za voditelje! Nina Osenar pa je tako dobra, ker daje denar za hrano za živali. Da o tisti izjavi o testiranju kozmetike na živalih, niti ne razmišljam. Če bi to rekla oseba, ki se ne bi nikoli ličila, bi nekako razumel, tako pa hmmm.

 1. @glista: ups, mea culpa.. upam, da me ne bo tozil :) toplak.. sem rajsi popravil..

 2. Angelca Likovič je “+” oddaje Trenja, ker zna razmišlat tko k treba in ma zmeri komentarje na mestu. Luka Mavrič, gimnazijski profesor in Tavčerjea, nimam pripombe – isto kot Angelca. Dejan iz Big Brotherja je pa “kmet” – vem pa kako se je počutu, ko ga je “krava” jebala v glavo, ker vem kako to zgleda. Osenarca je prtegnjena, Kumer je pa lep.

 3. @kaja: res je.. ups.. se vidi, da sem pod vplivom vrocine.. ona je imela precej dobra stalisca..

 4. Jst bom rekla sam tole: taka panika in neko pametovanje mi gre na kozlanje. A jih je kdo silil da so šli v hišo, a vas/nas kdo sili da morate/moramo to gledat. Tist ko hoče nej gleda,… drugi pač ne. Å koda besed kake so imel na Trenjih, jao jao.

 5. @Eva, po komentarju sodeč, sem prepričan da si med rednimi gledalkami…

  in fora sploh ni v tem, da kdor tega noče gledat, ne gleda (kar je samoumnevno), ampak da nekateri tega nebi smel gledat (šmrkat). In take stvari dejansko poneumljajo folk. Face it or not.

 6. Had, res si že star!
  Kot prvo, že trenja niso nič boljša kot BB. In BB je “samo ogledalo družbe”, kot je rekel menda Modic. In družba je pač v K—.
  Tokrat pa mislim, da sva gledala različno oddajo. Sam skoraj ne gledam BB (vsota vsega časa vseh epizod skupaj gotovo pod eno uro), ampak oddaja prav gotovo ni bolj škodljiva od kakšne druge. In Nina me je presenetila z nekaj izjavami, ki so bile prav na mestu – prav nič blond.
  In če že povabijo “hudodelca” v trenja, naj mu dajo tudi besedo (mimogrede bil je edini nenasilnež, ki je dvignil roko in čakal na besedo, žl zaman).
  Sam pač gledam kar hočem, dokler imam daljinec. In moji otroci so gledali lahko kar so želeli, ker so imeli starše za vzor in se nisem bal, da jih bodo neumnosti zavedle in iz njih naredile barabe.

 7. Å e ena genijalna poteza Pro plusa. Skoraj dve uri dolg oglas za Bigbrotherja. Ljudje so pogledali Trenja, se zgražli eni nad bigbrothrjem, drugi nad zagovorniki oddaje BB in tretji nad tistimi ki vidijo v oddaji zlorabo sodelujčih. Å li po oddaji malo na internet pogledat najnovejše dogajanje. Vzeli v roke telefon oddali nekaj glasov za nominirance. Danes po službi sledi nakup kokic in piva ter večerna relaksacija ob gledanju petkovega BB, glasovanju za favorite.

  Udeleženci so bili v večini zvesti sami sebi. Razen nekaterih ki so bili zvesti Bigbrotherju. Jih je gledal ;)

 8. zanimivo bi bilo videt tudi a so bojne barve, s katerim je gospodična Osenar ozaljšana po obrazu iz linije naravne kozmetike, ki ni bila preizkušena na živalih ;)

  BTW pozabil si Sonjo Lokar – za moje pojme skoraj edini glas razuma, ki so jo vsi poslušali brez prekinjanja, ki ni zganjala histerije in je v nekaj stavkih povedala več kot večina v celotni oddaji. Rispekt!

 9. še niste slišali za naravno kozmetiko in tako, ki se je ne testira na živalih? dost slabo.

  sicer so bila pa včerajšnja trenja spet polno bednega nakladanja in pametovanja, bistva pa tako noben ni povedal. Sicer pa meje določa vsak starš sam, ker samo on ve, kaj je najboljše za njegovega otroka.

 10. Kot bi rekla Nina so se šli en mali šoping. (ups tujka, tuja beseda, slang???)

 11. Saj nisem gledal, ampak vseeno: “Da o tisti izjavi o testiranju kozmetike na živalih, niti ne razmišljam. Če bi to rekla oseba, ki se ne bi nikoli ličila, bi nekako razumel, tako pa hmmm.”

  Torej naj razumem, da si mnenja, da je vsa kozmetika testirana na živalih?

 12. Osenarca je zakon! Angelca je zadrta, vase zagledana ženska, ki nima življenja!

Komentarji so zaprti.