Ludvik Horvat prizna, da ga pije. Max Modic in Nina Osenar zagovarjata oddajo, kakopak ko služita z Big Brotherjem. Btw., glede na to, da Nina Osenar ne nosi usnja, ker je vegetarijanka, me zanima ali so vsi njeni čevlji plastični ali pa usnje na čevljih ne šteje v to kategorijo.
Angelca Likovič se drži svojega prepričanja in v določenih segmentih ji dam prav in se mi zastavlja vprašanje ali sem star ali pa postajam zavrt. Zvezdana Mlakar se malce preveč dere in poskuša vsem dopovedati, da ona in vsi ostali v studiu ustvarjajo javno mnenje in meni, da je njeno mnenje edino, ki šteje. Sabina Obolnar ne ve točno kaj bi povedala in govori krneki. Ampak to je bilo tudi pričakovano. Strinjam pa se z obema terapevtoma – Meto Tavčar in Luko Mavričem in stališči, ki ju zagovarjata.
Dejan, udeleženec incidenta niti ne pride do besede. No, Domen Kumer je seveda lep, tega ne smem pozabiti. Pove pa itak nič!

p.s.: zmagovalna izjava – Angelca Likovič – televizija bi morala imeti standarde za voditelje! Nina Osenar pa je tako dobra, ker daje denar za hrano za živali. Da o tisti izjavi o testiranju kozmetike na živalih, niti ne razmišljam. Če bi to rekla oseba, ki se ne bi nikoli ličila, bi nekako razumel, tako pa hmmm.