Kaj dobimo, ko v oddaji Trenja združimo ženske, ki zagovarjajo lepotne operacije, ženske ki jih ne zagovarjajo in moškega, ki je lepotni kirurg?
Zanimive izjave:
Nana Zanelli, glasbena menedžerka (jo kdo pozna?), si je popravila prsi, ker sta ji viseli do popka (njena izjava iz oddaje Trenja)
Domen Kumer je povsem drug človek, brez kompleksov, po operaciji nosu. In od takrat naprej se je spremenilo njegovo življenje.
Rebeka Dremelj je bila pri 11 letih na castingu pri Veri Hegeduš in ji je le ta rekla, da bi morala shujšati. In to je bil argument, ki ga je “kao” uporabila proti Tei Hegeduš, hčerki Vere. Sicer se mogoče Rebeka ne zaveda, ampak človeka s katerim boš delal, si izbereš sam, oz. izbereš takšnega, ki ti odgovarja.
Natalija Verboten me je presenetila s preprostostjo odgovorov. Malce je šokirala voditelja Slaka, ko je povedala, da ona pač ne potrebuje lepotnih operacij, ker lepota ni samo zunanja.
Tea Hegeduš je zagovarjala naravno lepoto in čeprav se ukvarja z modo, so me njeni odgovori presenetili.
Iča Putrih je kljub svoji močnejši postavi zelo srečna in zadovoljna ženska. In zaveda se, da ni vedno vse v lepoti.
Zvezdana Mlakar, katere odgovori so mi bili najbolj všeč, pa je povedala, da se želi starati dostojno, brez lepotnih posegov, kajti tudi starost ima svoje prednosti, če si naraven. Poleg tega pa je tudi zelo dobro “zabila” Rebeko, ko je pametovala, da tudi igralci skrbijo za svoj videz. Seveda skrbijo, vendar je pri njih veliko bolj pomemba igra, kot pa zunanji izgled. Za razliko od pevcev, ki kljub temu, da nimajo pojma o petju, če imajo velike joške in dobro rit, lahko uspejo.
Potem pa je bila v oddaji še …. Damijanovič (če sem si prav zapomnil), ki si je dala operirati nos in ustnice pri 18 letih. In seveda je pričakovala nekaj povsem drugega, kot je dobila in je z delom kirurga nezadovoljna.

In še moje mnenje. Človek je takšen kot je (govorim o fizičnem izgledu), s svojimi napakami in anomalijami. In ravno takšne stvari ga delajo posebnega, drugačnega. Predstavljajmo si svet, kjer bi bili vsi kot Paris Hilton, ali Nina Osenar
. A bi bil zanimiv svet? Bil bi lep, ampak tudi lepote se človek hitro naveliča, mar ne?
V bistvu mi je vseeno, če se ženske režejo, vbrizgavajo botox, ali vstavljajo silikon. S svojim telesom naj naredijo kar želijo. Če jim to pomeni spremembo njihovega življenja.
Vendar sam še vedno prisegam na naravno lepoto, brez ličil in brez popravkov. Ampak to je samo moje mnenje!