had blog roni kordis had blog roni kordis

Sanja Grohar in Mark Žitnik v oddaji Zvezde pojejo

Sanja Grohar, miss, pevka, Playboy razgaljenka in Mark Žitnik, voditelj in lastnik TV Paprike, sta v oddaji Zvezde pojejo zapela Kekčevo pesem. Beseda zapela je precej precenjena v tem primeru.
Rok Golob, ki v oddaji ocenjuje glasbeno stran zapetih pesmi, je bil vidno šokiran nad njunim petjem (pravilno zapeti trije toni) in oblačili. Njegova izjava, da je Sanja oblečena kot Helga, ki bi bolj kot v Kekčevo pesem sodila v kakšno “holcersko soft” produkcijo filmov, pa je bila vrhunska!

Odlično zabavo nam ponuja nacionalna televizija, kateri plačujemo RTV prispevek, ob nedeljah zvečer!!! Sprašujem pa se, kdo do njiju, Sanja Grohar, ali Mark Žitnik je zvezda?

  1. Ma kaj gledaš to bedarijo, nacionalka je že vsa gnila… Osebno si beliko raje ogledam Jurija in Ladota in njune goste, ki pa za spremembo od nacionalke, res so zvezde, če zvezed v sloveniji sploh imamo…

  2. @blasius: v bistvu je bil to samo preskok med kanali in ko sem zagledal jodljodljodl sanjo, sem si moral do konca pogledati.. in priznam, sem popolnoma ocaran nad pevskimi sposobnostmi, ki jih oba dva premoreta :)

  3. Saj sta oba zvezdici. Ena od njiju je recimo manekenka, hostesa, playboyeva zajcica in tudi pevka druga pa gejevska teve ikona z lastno televizijo v merkatorju.

Komentarji so zaprti.