Ferrari F355 Spider in Ferrari F360 Modena sta na voljo, da ju odpeljete en krog (oz. kolikor dopušča denarnica) za 80€, ali kot sovoznik za 45€, po stezi Formule 1 v Monte Carlu.

Ideja je odlična in povpraševanje izredno veliko. V času, ko sva bila v Monte Carlu, sva ta dva Ferrarija srečala vsaj 50-krat. In če vzamem, preko palca, da na dan avto vozi 100 voznikov in da je okrog 200 sovoznikov na avto, pridem do številke 17.000€/dan/avto. Kar pa sploh ni malo.
In glede na to, da je cena zelo primerna za Monte Carlo in klientelo, ki sicer večinoma pride tja s še boljšimi vozili, je ideja tour and drive zlata jama!

ferrari-tour-and-drive-photos-05.jpg


ferrari-tour-and-drive-photos-01.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-02.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-04.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-06.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-07.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-08.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-10.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-09.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-03.jpg


Ferrari – test drive in Monte Carlo from had on Vimeo.

6 Responses to Ferrari F355 Spider in F360 Modena – tour and drive in Monte Carlo

 1. Hitler pravi:

  Prvi!

  In si se šel peljat s ferarijem?

 2. ALeš pravi:

  hmmmm super ideja… samo skoda ker so ceste tako ozke in polne prometa…. prva, druga…prva druga… ni ravno obcutiti pravi feeling avta… ali se motim?

 3. Žiga pravi:

  ma za 80€ bi mel dost da ga čez 2 ovinka pa nazaj pripeljem…

 4. had pravi:

  @all: nisem se sel peljat s ferrarijem.. stvar je bila namrec zelo preprosta.. da bi ga peljal bi cakal vec ur, kar pa se mi niti ni dalo.. in se en problem bi nastal :) kaj pa ce bi mi bila voznja vsec :) in ne bi hotel dat avta nazaj :)

  je pa ideja nora.. ampak pri nas ne bi sla v promet :(

 5. Žiga pravi:

  hja, po mojem bi kar šla s tako ceno, ampak bi moral bit ziher višja za naše razmere.

  P.S.: če se kdo loti zadeve, se javim za voznika za tiste, ki so dovolj nori, da bi samo sedeli zraven ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.