Ferrari F355 Spider in F360 Modena - tour and drive in Monte Carlo 11 Ferrari F355 Spider in F360 Modena - tour and drive in Monte Carlo 11

Ferrari F355 Spider in F360 Modena – tour and drive in Monte Carlo

Ferrari F355 Spider in Ferrari F360 Modena sta na voljo, da ju odpeljete en krog (oz. kolikor dopušča denarnica) za 80€, ali kot sovoznik za 45€, po stezi Formule 1 v Monte Carlu.

Ideja je odlična in povpraševanje izredno veliko. V času, ko sva bila v Monte Carlu, sva ta dva Ferrarija srečala vsaj 50-krat. In če vzamem, preko palca, da na dan avto vozi 100 voznikov in da je okrog 200 sovoznikov na avto, pridem do številke 17.000€/dan/avto. Kar pa sploh ni malo.
In glede na to, da je cena zelo primerna za Monte Carlo in klientelo, ki sicer večinoma pride tja s še boljšimi vozili, je ideja tour and drive zlata jama!

ferrari-tour-and-drive-photos-05.jpg


ferrari-tour-and-drive-photos-01.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-02.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-04.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-06.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-07.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-08.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-10.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-09.jpg ferrari-tour-and-drive-photos-03.jpg


Ferrari – test drive in Monte Carlo from had on Vimeo.

  1. hmmmm super ideja… samo skoda ker so ceste tako ozke in polne prometa…. prva, druga…prva druga… ni ravno obcutiti pravi feeling avta… ali se motim?

  2. ma za 80€ bi mel dost da ga čez 2 ovinka pa nazaj pripeljem…

  3. @all: nisem se sel peljat s ferrarijem.. stvar je bila namrec zelo preprosta.. da bi ga peljal bi cakal vec ur, kar pa se mi niti ni dalo.. in se en problem bi nastal :) kaj pa ce bi mi bila voznja vsec :) in ne bi hotel dat avta nazaj :)

    je pa ideja nora.. ampak pri nas ne bi sla v promet :(

  4. hja, po mojem bi kar šla s tako ceno, ampak bi moral bit ziher višja za naše razmere.

    P.S.: če se kdo loti zadeve, se javim za voznika za tiste, ki so dovolj nori, da bi samo sedeli zraven ;)

Komentarji so zaprti.