Angelina Jolie + Brad Pitt = Brangelina + Vivienne Marchieline + Knox Leon = 14 milijonov dolarjev! In to samo za fotografije!
Ostali štirje so: Maddox, Pax, Zahara, in Shiloh.

Reviji People in Hello, bosta danes, potem ko sta plačali precejšnjo vsoto $$ Bradu in Angelini, objavili ekskluzivne fotografije “najbolj pričakovanih dvojčkov na svetu??!!” in njihovega družinskega življenja!


In zakaj je ta novica zanimiva? Zato ker Brangelina par tega denarja ne bo porabil zase, ampak ga bo namenil v dobrodelne namene. Tako sta s pridom izkoristila zainteresiranost “rumenega tiska”, “firbčnosti ljudi”, “svojo slavo” in bosta z donacijo v dobrodelne namene pomagala pomoči potrebnim. V vsakem primeru bi jima paparazzi sledili na vsakem koraku in iskali možnost priti do posnetka dvojčkov. Tako pa sta vse “nategnila” in naredila koristno stvar! Čestitke za to plemenito potezo in zanimiv izbor imen!

Ko premišljujem o dobrodelnosti pri nas, ugotovim da ljudje radi pomagamo, če vemo komu. Ampak vseeno so te številke, ki jih namenjamo pomoči potrebnim, ali pa ljudem v nesreči, precej majhne. Če primerjam številke, ki jih namenimo za donacije preko SMS-ov, v primerjavi s številkami poslanih SMS-ov za tekmovalce v oddaji Big Brother, se zgrozim. Če bi organizator Big Brotherja dal 1/4 vrednosti SMS-ov v dobrodelne namene, bi se verjetno tudi povečalo število glasovalcev (ki je že tako izredno veliko). Ampak s tem bi prišlo do rahlega navzkrižja, ki ga čedalje več opažm zadnje čase. Namreč pod krinko dobrodelnosti se zavijajo razne zgodbe in prodajajo izdelki z visokimi maržmi. In ljudje, zaslepljeni z dejstvom, da bo šel 1€ od prodanega proizvoda, pri marži 5€, kupujejo izdelke. Ali je to prav ali ne, pa je drugo vprašanje.

8 Responses to Ali sta dvojčka Brangelina – Vivienne Marchieline in Knox Leon, vredna 14 milijonov dolarjev?

 1. vasija pravi:

  had al ti zmajnkuje materiala o cem bi pisal… al pa si nekje podzavestno zelis postati irena sirena (z lulckom) ;)

 2. had pravi:

  @vasija: :evil:
  v bistvu je poanta v zadnjem delu zapisa, ki pa ga bo, pricakovano, velika vecina bralcev, preskocila..

  materiala o cem bi pisal :) nikoli :))))

 3. XY pravi:

  Kaksno leto nisem bil na tvojem blogu … Zakaj pises o Angelini? Ker ves da bralci tezko spregledajo zapis, kjer je omenjena Angelina. To vedo spamerji, vedo na Lady in na Novi, ves tudi ti. Mimogrede, kaj je narobe z izdelki, ki imajo visoke marže?

 4. had pravi:

  @XY: redni bralci si ne zelijo taksnih zapisov.. ampak taksen zapis, kot sem ze zgoraj zapisal, je namenjen necemu drugemu.. da bi mogoce kdo pri nas tudi zacel razmisljati o tem..

  z izdelki, ki imajo visoke marze ni nic narobe.. ce le teh prodajalci ne izkoriscajo istocasno z dobrodelnostjo.. kot sem zgoraj omenil..

 5. Hitler pravi:

  S takšnimi zapisi boš počasi postal Iztok Gartner – idiot …

 6. had pravi:

  @hitler: hvala za tole iztocnico! mi je dala misliti..

 7. Matej pravi:

  Ne, njuna šolnina za Harvard pa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.