Angelina Jolie + Brad Pitt = Brangelina + Vivienne Marchieline + Knox Leon = 14 milijonov dolarjev! In to samo za fotografije!
Ostali štirje so: Maddox, Pax, Zahara, in Shiloh.

Reviji People in Hello, bosta danes, potem ko sta plačali precejšnjo vsoto $$ Bradu in Angelini, objavili ekskluzivne fotografije “najbolj pričakovanih dvojčkov na svetu??!!” in njihovega družinskega življenja!


In zakaj je ta novica zanimiva? Zato ker Brangelina par tega denarja ne bo porabil zase, ampak ga bo namenil v dobrodelne namene. Tako sta s pridom izkoristila zainteresiranost “rumenega tiska”, “firbčnosti ljudi”, “svojo slavo” in bosta z donacijo v dobrodelne namene pomagala pomoči potrebnim. V vsakem primeru bi jima paparazzi sledili na vsakem koraku in iskali možnost priti do posnetka dvojčkov. Tako pa sta vse “nategnila” in naredila koristno stvar! Čestitke za to plemenito potezo in zanimiv izbor imen!

Ko premišljujem o dobrodelnosti pri nas, ugotovim da ljudje radi pomagamo, če vemo komu. Ampak vseeno so te številke, ki jih namenjamo pomoči potrebnim, ali pa ljudem v nesreči, precej majhne. Če primerjam številke, ki jih namenimo za donacije preko SMS-ov, v primerjavi s številkami poslanih SMS-ov za tekmovalce v oddaji Big Brother, se zgrozim. Če bi organizator Big Brotherja dal 1/4 vrednosti SMS-ov v dobrodelne namene, bi se verjetno tudi povečalo število glasovalcev (ki je že tako izredno veliko). Ampak s tem bi prišlo do rahlega navzkrižja, ki ga čedalje več opažm zadnje čase. Namreč pod krinko dobrodelnosti se zavijajo razne zgodbe in prodajajo izdelki z visokimi maržmi. In ljudje, zaslepljeni z dejstvom, da bo šel 1€ od prodanega proizvoda, pri marži 5€, kupujejo izdelke. Ali je to prav ali ne, pa je drugo vprašanje.