had blog roni kordis had blog roni kordis

Gostujoči zapis – SMS škatla – pošlji brezplačni SMS preko Facebooka

SMS škatla, aplikacija za Facebook, omogoča pošiljanje brezplačnih SMS-ov preko Facebook profila.
Aplikacijo dodate na svoj profil, registrirate svojo mobilno številko in jo lahko začnete uporabljati. Aplikacija omogoča pošiljanje 50 brezplačnih SMS-ov dnevno (1500 mesečno), hrani prejeta in poslana SMS sporočila, omogoča možnost pošiljanja direktno na Facebook profil in pošiljanje SMS, kjer ne razkrijete svoje številke.


V poslanih SMS-ih ni oglasov, saj celotne stroške krije sponzor aplikacije. Ideja je odlična in za uporabnike Facebooka zelo priročna. Vendar nastajajo problemi pri zakasnitvi SMS-ov. Razvijalci delajo tudi na tem in bo stvar kmalu delovala tako kot mora delovati.

SMS škatla

 1. sliši se prelepo da bi blo res… je kje kakšen ‘haklc’? spam sms-i, posredovanje telefonske številke tretjim osebam,…?

 2. še tole – v pravilih uporabe piše:

  1. OPIS STORITVE

  Aplikacija SMS škatla (v nadaljevanju besedila: aplikacija) uporabnikom omrežja Facebook omogoča pošiljanje brezplačnih SMS sporočil uporabnikom mobilnih omrežij po Sloveniji. Vsako SMS sporočilo na koncu vsebuje oglasno sporočilo sponzorja storitve.

  torej trditev o tem da ni oglasov očitno ne drži.

 3. @mason: to sem prebral.. ampak dejansko stanje je drugacno.. zjutraj, ko sem objavljal ta zapis, sem tudi preizkusil stvar..

  pri mobitelu deluje b.p. in takoj, pri simobilu pa z veliko zamudo..

  in dokaz, da ni nobenega oglasa..

  http://twitpic.com/nkle

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja