Dva dni nazaj je skupina Rammstein, po štirih letih “mirovanja”, predstavila spot za novo pesem Pussy ekskluzivno na internetu – http://visit-x.com/rammstein/necenzuriran video je NSFW!
Ampak na YouTubu, kjer so proti goloti in pornografiji je njegova “milejša” – cenzurirana izvedba! In kje so časi, ko se je video najprej zarolal na MTV in ga je to poneslo v svet slave. Časi se spreminjajo in bandi morajo iti v korak z njim.

6 Responses to Rammstein – Pussy – NSFW video

  1. Tina pravi:

    Kar je zanimivo, glede na to, da so AFAIK, še nedolgo tega na YouTubu zelo veselo preganjali vse, ki so objavili Liebe ist für alle da.

  2. Marksman pravi:

    Ne lihk nevem kako “deep” komad, tko da s tem so malo iz svojega teritorija, vendar mi je vseč. Komad je namenjen smehu, tko ga tud poslušam. Kar se pa tiče videospota je pa necenzurirana verzija veliko boljša ;-).

    Fan Rammsteinov že od kar sm res začeu poslušat musko in v vseh teh letih me še vedno presenetijo, s tem pa ni nič narobe.

  3. joker pravi:

    Glede youtube je itak v pi***, reklame, cenzura…itd…mislim da se ga čedalje manj uporablja in se uporablja že veliko drugih podobnih storitev..

    Glede Rammsteinov, so si pa s tem naredili ponovno dobro reklamo, da se bo na veliko pisalo o tem video, posledično o njih :D

  4. ZonPjer pravi:

    Komad je pa obupen. Tud žgečkljiv video mu ne pomaga.

  5. had pravi:

    @zonpjer: a si res poslusal musko :)))

  6. ZonPjer pravi:

    Ja, cel komad. Reciklaža.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.