Kdor ni Twitter uporabnik, potem mu besedna zveza #Frisky Friday ni povsem jasna. Za uporabnike Twitterja pa pomeni, da je petek in da bodo Twitter uporabnice objavljale svoje bolj ali manj žgečkljive fotografije. Petki se v zadnjem času prelevijo v “leglo razvrata in naslade!” na Twitterju, kjer je čedalje več “pogumnih deklet”. Frisky Friday fotografije so več ali manj estetske in večinoma jih uporabnice posnamejo same s svojimi mobilnimi telefoni in odsevi v ogledalu. Ker je v Sloveniji več kot 18.000 Twitter uporabnikov, sem presenečen, da tudi naša dekleta ne parcipirajo v Frisky Friday momentu!

Do prejšnjega tedna je bilo sicer nekaj takšnih poskusov, vendar je bilo vse skupaj bolj ali manj skrito. Ampak končno smo sedaj dobili Twitter uporabnico @HotDollIris (ki ji lahko tudi sledite), ki je šla korak dalje in je objavila žgečkljive fotografije. Sicer se Iris ukvarja s plesom na drogu in striptizom in jo je mogoče srečati v Latino Night Clubu v Ljubljani, kot tudi na tekmovanjih po bližnji in daljni okolici. Sicer pa se je vsi, ki spremljate gole Slovenke na netu, lahko spomnite iz fotografij pred tablo za Ekonomsko fakulteto v Ljubljani?! Saj veste, mar ne?

In kakšne so njene Frisky Friday fotografije? Z njenim dovoljenjem jih objavljam, prav tako tudi dva video posnetka iz njenega profila na TwitVid-u. Če vas zanimajo njene današnje #FriskyFriday fotografije, potem vam svetujem, da jo začnete slediti – @HotDollIris

15 Responses to Hot Doll Iris – #FriskyFriday Twitter – NSFW fotografije in video

 1. Davor pravi:

  Poskusi za začetek ženo prepričat, da objavi kakšno žgečljivo fotko ;)

 2. Nino pravi:

  To pa je nekaj zate a ? A ma špranco ? Jaaa bubu bu bu buciii bu…

 3. Ja tko pravi:

  Matr je huda!!! Hot hot hot!!!

 4. Hitri pravi:

  Precej patetično imho.

  • Hitri pravi:

   Mislim cel koncept friday pseudo-fap daya. Nekako na nivoju 12-letnih fap geekov, ki jim občasno pi*dovje naredi dan, oz. v tem primeru vikend. V bistvu pričakovano glede na demografijo twitterja.

   • had pravi:

    glede na to, da obvladas podatke.. kaksna pa je demografija twitterja?

    • Hitri pravi:

     18-34 male fapster ali 18-34 female attention whore, virabilnost friday pseudo-fap dneva to dokazuje samo po sebi, twitta primarno na delovnem mestu, se pravi je pisarniški delavec – dela na računalniku, univ dipl ali višje, nadpovprečna plača.

     Sicer pa preštej vse kolege ki jih imaš na twiterju, koliko jih ustreza temu profilu, in koliko ne.

    • Hitri pravi:

     Povezava med nivojem 12-letnika in pa demografijo twiterja – fapsterjev in attention whorov je pa v neki notranji potrebi po samodokazovanju oz. komuniciranju z random friendi – oz. uveljavitvi znotraj nekega socialnega kroga.

    • had pravi:

     precej malo jih sodi v tvoje okvire :) vsaj od tistih 180 ljudi, ki jim sam sledim.. pa se ena posebnost je – vecini sledim od leta 2008..

    • Anonimno pravi:

     Ne vem, hiter pogled na zadnje twiite in njih profile tukajm žal ne potrjuje tvoje trdtive, da ne gre večinoma za agregacijo točno teh fapsterjev in whorom, kot sem napisal http://twitter.com/#!/had

     Mogoče uporabljaš napačno metriko, ne gledati št. ljudi ki jim slediš / ti sledijo in ki sodijo v ta profil, ampak ob tem upoštevaj tudi količno sproduciranega twitov.

 5. Kaja Rot pravi:

  Se strinjam s hitrim.

 6. MKL pravi:

  Hitri pogled…aha… zelo dobra metoda za potrditev argumenta, ki se nanaša an 180 ljudi. Očitno ti govoriš o neki drugi stvari, ker to kar je zate Twitter, je meni tuje… in sem uporabnik že 4 leta.

 7. Estet pravi:

  Hitri, ali se nisi oddaljil od teme? Človeštvo je preživelo ravno zaradi nagona po parjenju in moški pač radi pogledamo lepo žensko telo! Če meniš, da je nekaj narobe z večino okoli tebe, se raje vprašaj kaj sploh je narobe in zakaj si ti tisti, ki si poklican soditi o tem? Sam ponosno priznam – v zadovoljstvo mi je pogledati punco, kot je Iris, ki je resnično vroča!!! Pa se pri tem sploh ne obremenjujem, ali išče pozornost (kot je slovenski izraz za attention whore) ali pač uživa v svojem telesu in pojavi. Pomembno mi je, da se ob ogledu njenih slik počutim boljše – z več takšnimi puncami bi bil svet lepši.

  Tvoj pogled in komentar pa že zelo meji na moraliziranje nekaterih v populaciji, a zanimivo – dostikrat se izkaže, da so do podrobnosti seznanjeni z vsako podrobnostjo na sliki in telesu tiste, ki jo nato v komentarjih zaničujejo. Prav tako si si očitno prebral blog. Ali ni to vsaj nekoliko protislovno? Jaz se vrste detajlov največkrat sploh ne spomnim, pa mi je npr. kakšna slika zelo všeč, prav tako ne berem stvari, ki me ne zanimajo. Nekdo, ki trdi, da mu je to bolano, tuje, nevredno njegovega časa, ima celo čas o tem pisati!?!

  Če moški ne čuti ugodja ob pogledu na lepo žensko, je nekaj narobe z moškim, ne z žensko! Tako je pač zapisano v naših genih. In pri tem nima inteligenca (kaj to pravzaprav sploh je?!) nikakršne vloge. Prav tako ne izobrazba.

  Priznam – sem moški in sem ponosen, da sem moški. Slike lepih žensk me ne motijo, nasprotno – z veseljem si jih ogledam! Motijo pa me moralisti, ki so dobršen del populacije prepričali, da je potrebno telo skrivati, moti me razporeditev bogatstva v svetu, motijo me izkoriščevalske vojne v katerih se množica pobija za peščico elite, motijo me ljudje, ki mislijo, da lahko sodijo druge po sebi in zaradi svojih prepričanj.

  Z zapisom je had pokazal, da je moški, da je na to ponosen in da ga žena pri tem ne ovira.

  Mimogrede – stimulacija v obliki vročih posnetkov pomaga popestriti marsikateri odnos in omogoči zveri v nas, da je zadovoljna, brez, da bi morda prestopila okvire, ki so za konkretni odnos dogovorno postavljeni.

  Go Iris, GO! Meni si brez dvoma polepšala dan :))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.