Kdor ni Twitter uporabnik, potem mu besedna zveza #Frisky Friday ni povsem jasna. Za uporabnike Twitterja pa pomeni, da je petek in da bodo Twitter uporabnice objavljale svoje bolj ali manj žgečkljive fotografije. Petki se v zadnjem času prelevijo v “leglo razvrata in naslade!” na Twitterju, kjer je čedalje več “pogumnih deklet”. Frisky Friday fotografije so več ali manj estetske in večinoma jih uporabnice posnamejo same s svojimi mobilnimi telefoni in odsevi v ogledalu. Ker je v Sloveniji več kot 18.000 Twitter uporabnikov, sem presenečen, da tudi naša dekleta ne parcipirajo v Frisky Friday momentu!

Do prejšnjega tedna je bilo sicer nekaj takšnih poskusov, vendar je bilo vse skupaj bolj ali manj skrito. Ampak končno smo sedaj dobili Twitter uporabnico @HotDollIris (ki ji lahko tudi sledite), ki je šla korak dalje in je objavila žgečkljive fotografije. Sicer se Iris ukvarja s plesom na drogu in striptizom in jo je mogoče srečati v Latino Night Clubu v Ljubljani, kot tudi na tekmovanjih po bližnji in daljni okolici. Sicer pa se je vsi, ki spremljate gole Slovenke na netu, lahko spomnite iz fotografij pred tablo za Ekonomsko fakulteto v Ljubljani?! Saj veste, mar ne?

In kakšne so njene Frisky Friday fotografije? Z njenim dovoljenjem jih objavljam, prav tako tudi dva video posnetka iz njenega profila na TwitVid-u. Če vas zanimajo njene današnje #FriskyFriday fotografije, potem vam svetujem, da jo začnete slediti – @HotDollIris