Danes zjutraj sem dobil par mailov od soblogerjev, ki so preverjali, če se mi je slučajno stanje poslabšalo. Namreč nekdo je v mojem imenu – had – komentiral na različnih blogih in to s tako prostaškimi in primitivnimi komentarji, da me je pošteno sram!
Nekaj primerov njegovih komentarjev:

ma ti si fuknjen v glavo! a veš kaj je blog? to, da ti tiča vtaknem v rito.
anka, bi te lahko pofukal? najprej bi ti obril glavo, nato muco, potem pa bi te natepaval do onemoglosti. Bi šlo?
lizal bi ti sise tina. mi jih pokažeš?
jaz bi te vseeno posilil oz. pofukal

Res je bila v nedeljo polna luna (če se ne motim), res se je spremenilo vreme in še marsikaj bi se našlo. Tudi razumem da se človeku stanje poslabša, ali kaj podobnega! Vendar takšni komentarji niso primerni človeka!

Ker dotična oseba zelo rada komentira tudi pri meni (seveda je takrat Iztok Gartner) in ima statičen IP naslov in dostopa preko wlan-lj.net, bi prosil tiste soblogerje pri katerih je komentiral, da pobrišejo njegove komentarje (moj IP je 213.172.231.120 in izključno iz tega naslova komentiram).

In še enkrat. Se opravičujem, čeprav nisem kriv, da se nekdo podpisuje z mojim nickom.

16 Responses to Opravičilo vsem, ki vam je nekdo žaljivo komentiral v mojem imenu!

 1. Tomica pravi:

  po moje se ne bi rabil opravičevati za stupidnost nekoga drugega. Sem videl komentar pod Tininim blogom in mi je prec potegnilo, da to ni tvoj slog/nivo…

 2. had pravi:

  @tomica: upam, da je tudi drugim jasno.. ampak ko sem gledal te komentarje, sem se zasekiral.. mogoce pa je kdo mislil da sem sam pozabil vzet tablete :)

 3. Karmen pravi:

  Had, ni se ti potrebno opravičevati za nekaj, kar nisi storil. Večini, ki te poznajo je bilo itak takoj jasno, da to ni tvoj nivo.

 4. lilDragon pravi:

  Meni se zdi, da bi bila kakšna bolj uradna prijava skoraj na mestu … mogoče preverite s skupnimi močmi, če so vsi sumljivi komentarji z istega IP-ja? Vsekakor bolano.

 5. MKL pravi:

  Po eni strani se ne bi rabil opravičit, po drugi strani pa, zakaj ne. Škodilo ti ne bi in nikoli ne veš, če se kanček takih traparij kje usede in nekdo res misli, da si bil ti. Sicer pa imaš dobro ime in velika večina je ziher vedela, da to nisi ti.

  Tile troli imajo zdaj sezono, ko so ogromno notri za računalnikom, tudi jaz jih imam enih par, a jih preziram ali brišem :)

 6. DjJuvan pravi:

  Nekomu si stopil na žulj in najverjetneje sprošča svojo jezo na druge z namenom, da s tem škoduje tvojemu ugledu.
  Takih je po spletu veliko… sploh trolerjev. To jih je treba zatret, ne pa podpirat, kot nekateri delajo.
  LP

 7. buba švabe pravi:

  Svašta. Sem pa že pred časom opazil, da se je enkrat nekdo izživljal tudi v mojem imenu, ampak nisem temu posvečal preveč pozornosti…

 8. Tamara Zara pravi:

  Had bodi ponosen… nekdo bi pač rad bil ti… malce čuden ti, ampak ti :D

 9. Kako primitivno had, neverjetno. Najprej se nažreš s opojnimi substancami, nato serješ po drugih blogih. Zjutraj pa pišeš opravičila. Bolan si v glavo, res! Halo, psihiater?

 10. had pravi:

  @nekdo ki se predstavlja kot iztok gartner:

  vsaka stvar ima svojo mejo.. ti si sel tokrat preko nje.. na sreco za to obstajajo druge institucije, ki se ukvarjajo s klevetanjem in vsem ostalim..

  uzivaj!

 11. Stari, čeprav se ne razumeva najbolje, bi bil tudi jaz zelo vesel, da bi ta model nehal to početi, saj je skrajno moteče. Prepričan sem, da mnogi ne vedo, da to nisva midva in folk si res potem ustvari napačno mnenje. Izdajanje za druge osebe je kaznivo, če se ne motim, še posebej v mojem primeru, saj se podpiše s pravim imenom in priimkom.

  Kako se da ukrepati?

 12. had pravi:

  @iztok: nekaj bo treba naredit ja.. jaz sem dal tole kolegu pravniku, pa mi bo sporocil, kaj se da naredit

 13. Kafkaesque! pravi:

  Bi bilo zanimivo tega človeka, ki se izživlja z vajinima identitetama, nekje javno objaviti in se malo nad njim verbalno izživljat. Po drugi strani pa se bojim, da piše te neumnosti iz kake institucije (morda Idrija?) in se bi mi v tem primeru prej smilil.

 14. Tina M pravi:

  Saj se ti ni treba opravičevati, vsem je jasno, da to nisi ti. Verjamem pa, da ti gre na živce. Bom upoštevala tvojo željo in zbrisala njegove stvari.

 15. DjJuvan pravi:

  Preden karkoli brišeš, si shrani njegov IP in čas nastanka sporočila.

  LP

 16. Tomica pravi:

  Jih ima v mailih shranjene… Če ne briše mailov, so tam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.