Slovenija ima talent – zmagovalka je 6-letna Lina Kuduzovič*

Slovenija ima talent – najbolj spektakularen šov vseh časov se še ni pričel (oz. so bili izbori), vendar je Andraž tvitnil nekaj, kar me je popolnoma presenetilo – 6-letna Lina poje pesem I will always love you.

Jaz bom Lino Kudzovič definitivno podpiral!


*zmagovalka v mojih očeh

6 years old Lina “I will always love you” (1795 ogledov)

Lina Kudozović – Power of love (finale Slovenija ima talent)

Slovenia Got Talent 2010 – Lina “I will Always Love You” – Episode 4 – Sunday 11th April

Preberite še dva zapisa na temo Slovenija ima talent


Slovenija ima talent? Slovenija in talent – kaj res?
slovenija ima talent

Slovenija ima talent – najbolj spektakularen šov vseh časov
slovenija ima talent šov

Klik na fotografijo za ostale fotke Golden Gate Bridge – San Francisco
golden gate bridge

Klik na fotografijo za galerijo Santa Monica Muscle Beach – fotografije za ženske
santa monica muscle beach

Klik na fotografijo za ostale fotografije Santa Monica Pier
santa monica pier photos

Klik na fotografijo za celotno galerijo Santa Cruz California
santa cruz photos

Klik na fotografijo za ostale fotke Carmel River
carmel river

Klik na fotografijo za ostale fotke Rodeo Drive – Beverly Hills Photos

rodeo drive beverly hills photos

Klik na fotografijo za ostale fotke Corvette na sprehodu na U.S. Route 101
corvette

 1. had, susan boyle ni zmagala ;)bla je druga. kot tudi connie talbot, ki je bla v času ko je tekmovala samo leto starejša od line. sicer pa ja, thumbs up, kaj nej rečem….

 2. @mason: hvala :) ups.. sej sem vedel, da sem nekje naredil napako.. popravljam :)

 3. No, pa ne pozabimo na Bianco Ryan ki je pred leti zmagala na ameriski razlicici. Med drugim je pela tudi And I Am Telling You I’m Not Going od Jennifer Holiday. ;D

 4. Pubeci, ne se salit. To je novodobno gladiatorstvo-suzenjstvo. Spomnimo se Hajdi Korosec, pa vseh ostalih mladoletnic, ki so v upanju, da bodo nekoc zvezde pele svojo tlako poznov noc po slovenskih pajzl-diskotekah, na koncu pa ni bilo nic iz nikogar, razen stale.

  Sem mislil, da bodo vsaj u-18 furali, pa so kot kaze sli se dlje, starsi pa z njimi v red.

 5. Strinjam se z Mihatom, tukaj je toliko reverba gor, da je nerealno pričakovat, da lahko dobro oceniš glas.

 6. @anze, miha: strinjam se z vama.. ampak pri 6-letih pet pesem v anglescini? in to ne ravno lahko pesem :)

  ce se jaz posnamem, kako pojem to pesem, potem bom definitivno zmagovalec tega sova :) ampak verjemita, da si tega ne zelita.. spljoh :)

 7. ta posnetk ni lih najbolši, v živo pa me je ganila celo do solz =)

 8. Lina je zelo uspešna pevka že lahko temu rečemo saj poje neverjetno.Če ona bo kraljica petja!Želim ji veliko sreče in da bi zmagala na SLOVENIJA IMA TALENT . Zasluži si res! P.S:GANILA ME JE DO SOLZ! NE DA BI ZANIČEVALA CONNIE TALBOT AMPAK NAŠA SLOVENSKA 6-LETNA LINA JE BOLJŠA OD NJE.LINA IMA RES TALENT!DRUGAČE DA NEBO KDO MISLIL DA CONNIE NI DOBRA PEVKA JE TUDI MOJA 2.NAJLJUBŠA AMPAK ODKAR SMO MI SLOVENIJA IZVEDLI SLOVENIJA IMA TALENT JE LINA NA 1.MESTU!.MILA*

 9. Bravo Lina, to pa je tako lepi angelski glas, ki ga slišiš od tako male punčke, res fantastično. Upam, da boš napredovala in se izkazala tudi naprej, tako da vso srečo ti želim.

 10. bravo lina, super za slovenske razmere. z dobro solo in veliko vaje se lahko razvije v vrhunsko pevko.

  p.s. bi pa tudi dodal,slovenci ki pravijo da je lina boljsa od connie http://www.youtube.com/watch?v=IOfKAPGfd6k&feature=related
  ali pa od chuna http://www.youtube.com/watch?v=aA-tOsM6F4Y&feature=player_embedded da se posteno motijo. to sta dva razlicna razreda petja. kar se pa tice slovenke peti v anglescini, si pa poglejte tega amerikanca govoriti mandarin chinese http://www.youtube.com/watch?v=xnJ5KVtqNik&feature=related

  veliko otrok v sloveniji na primorskem govori pri 5ih letih tako slovensko kot italjansko. otroci se lahko jezika naucijo zelo hitro.

 11. Oprostite!
  Ampak to ni nič takega. Lina ni NIČ posebnega. Ja poje. In?
  Celo pesem zafuša in to je dretje ne pa petje. Ja dobro ji pač manka vaje in izobrazbe pa tak mala je boste rekli.
  Ampak PRAVI talent MORA BITI PRISOTEN NE GLEDE NA STAROST.
  Zdaj pa si predstavljejte da bi na odru stala in usta odpirala ena starejša punca(16let naprimer) za odrom bi bla pa Lina, ki bi pela. Torej da bi bil glas od Line ne pa od tiste na odru.
  Žirija bi sigurno rekla da je to fauš in dretje ne petje.
  V bistvu računajo na to, da ker je pač mala in naprimer da lahko poje da bo zmagala.

  P.S. Anthony ko si napisal da je super za slovenske razmere.
  Talent kot je MOGOČE Lina se lahko rodi kjerkoli ne glede na razmere. Tudi sredi pragozda je lahko ena punčka, ki pa dejansko je talent. Tak da je to malo mimo.
  Tako izgleda mnenje če NI zaslepljeno(v tem primeru z mladostjo)
  Nihče ne bi mislil da je to lepo petje če bi bla stara 15let!!!

 12. Še nekaj!
  Da poješ v angleščini to pa res ni nič takega tudi če si star 7let. Ni nujno da sploh razume kaj poje, za njo so to najvrjetneje pač neke besede, ki se jih naučiš. Če mate otroka ga lahko probate v kitajščini pesem naučit pa bo šlo brez problema izgovarjat.
  Mene so starši hkrati s slovenščino učili tudi angleščino tako da znam od kar sem spregovorila, slovensko in angleško govorit.
  Pa to ni nobeno mučenje otroka, ker je znanstveno dokazano, da se otroci najhitreje in najlažje učijo. Torej se je nekaj malega pametno učit že ko si mali (številke do 10, abecedo in podobne drobnarije). Jaz sem v prvem razredu napisala prvo knjigico pa tudi brati sem znala dobro. In to samo zato ker so mi kot malemu otroku pokazali kako črko in brali dosti pravljic.

 13. Malce tesno mi postane pri srcu ob nastopih otrok. Je to res njihova želja, ali ni to izkoriščanje, razkazovanje? So otroci zreli za nastop? Niso v ozadju frustracije staršev glede lastnih neuspehov? Biti znan je želja vsakega. Osebno bi omejil starsto vsaj na 15 let.

 14. Naj zapoje brez obogatenega glasu (reverb, echo, …) pa bomo potem videli ali bo se tako lepo. Z dodanimi efekti marsikdo, ki je sicer rahlo “fous”, lepo poje …

 15. Meni pa zadnji Linin nastop ni bil najbolj “čist”. Veliko pomoči tehnike in veliko pretiravanja okoli njenega nastopa. Pop Tv jo favorizira, čeprav menim, da to sploh ni potrebno, saj deklič dejansko ima izreden posluh. Vendar je vsega popma okoli nje le preveč, da ne govorim o vseh tistih, ki že zdaj prodajajo majice na njen račun. Slovenija, kjer so meje dobrega okusa?

 16. zadnji komentarji so mi ušeč in menim isto
  poleg tega pa bi rad povedau da ko sm jst imel 8 let so me predlagali da bi sel igrat violino ker sem imel tako dober posluh….o glasu pa da ne govorim….sem bil u pevskem zboru eden najboljsih….in mislim da nism edini….da je veliko takih…za bit talent menim da se je treba dosti vec potrudit in znat nekaj kar ena 7 letnica ne more vedet…npr tisti ki poje joe cookerja je dober :)

 17. Se strinjam!
  Pa tudi to bi še doddala vsi, ki so naravni talent za petje(posluh, lep glas) imajo to PRIROJENO čisto vsi (posluha se je preveč težko naučiti). Tudi jaz sem ena takih! Zelo lepo pojem že od vrtca dalje. Sedaj v srednji šoli pa imam res in s tem mislim res dober glas hodim v glasbeno šolo, solo petju, hodila pa sem tudi h Karmini Sloveniki. Tako, da je pač Lina ena izmed tistih, ki so imeli srečo, da so lahko talent pokazali že tako
  zgodaj(ker vsi vemo, da se tega pred to oddajo ni dalo pokazati javnosti ali preko TV-ja).
  Vsak otroški glas ima tak nežen in otroški prizvok,s toliko učinkov pač zveni kot da je njen nevem kak močn, poln, odrasel. To se da doseči že z zastonj učinki, ki si jih lahko vsak naloži na računalnik!!!
  Saj se je na avdiciji videlo kak glas ima in niti približno nima takega kot v polfinalni oddaji!!!

 18. Men se zdi da tamalo čist preveč prafavorizirajo zaradi njene starosti. To se mi zdi nepravično. Bilo je kar nekaj boljših pevskih nastopov. To je kot da bi rekli, dejmo tekmovalcem za vsako leto pod 18 let 5 dodatnih procentov. Postavš dojenčka na oder, ki se bo joku, pa bo zmagu. Bravo talenti. Glavn, da POP TV pa telefon operaterji zaslužjo.

 19. mislim da to kar je rekla zala je res, lina ni nič posebnega.tako si bo življenje uničla, mala bo postala tako arogantna da ni beset pa še 1 razred je, mislim da bi mogla maja ali pa peter zmagat ona dva staj dovolj stara da vesta kaj to pomeni. linini starši pa bodo tako zaslužli na račun svoje hčere.

 20. Lina je bila od prvega nastopa moja favoritinja in če bi imela deklico s takim talentom ,bi jo tudi sama vključila v to ,če pa bi bil razplet slučajno isti kot v tem primeru,bi jo definitivno izolirala od vsega tega pompa vsaj za 10 let.
  Drugače pa slovenčki moji dragi,kje pa ste bili vsi ,ki ste tako nadarjeni -me zanima kakšni bi bili komentarji,če bi zmagal Joe verjetn ,da je pjanc,za Nino je blo že itak rečeno kako je naduta ali pa o invalidki,da izkorišča svojo bolezen …
  Poden od podna. Sedaj pa še starši izkoriščajo svojega otroka???
  Hvala bogu,da je Lina še tako majhna in se ne bo obremenjevala s takimi pisci kot so tule.Sramota!!!Slovenci smo fouš eden drugemu še lastnega dreka..Še nas bojo lahko pohojal ,kot so nas v nedeljo,ker tako kot ste pokazal na arbitraži in pri Lini si raje pluvate v svojo skledo ,kot da bi cenili vse kar je naše in bili ponosni na Lino .Pri južnjakih imajo več zvezd,ker jih cenijo,pri nas jih pa takole tlačite -bedaki zakompleksani,da vsakega mine in ostanejo le najmočnejši,ki prenesejo take trače, kot so vsi ti vaši.Sramota!!!!
  P.S.Si predstavljate ,kako bi bilo vašemu otroku pri srcu,če bi si močno želel na tako tekmovanje in bi ga s težavo spustili, pol bi bil pa deležen take HVALE.Verjetn ne,ker taki nimate otrok.Pa da ne bo pomote ,Lina ni bila moja favoritinja zaradi mladosti,ampak zaradi 1oo%posluha in prekrasnega petja,ki verjamem ,da se bo v preteklosti z njenim prisluženim denarjem še izpilil.

 21. Tudi sama se strinjam z Zalo in ostalimi podobnega mnenja.
  Eva, oprosti, ampak se ti ne zdi, da je Lina še premajhna za “šov biznis”??
  Starost na tem šovu bi morala biti nujno omejena na minimalno 15 let. Zgoraj si napisala, da bi svojega otroka od vsega tega pompa izolirala za vsaj 10 let. Ja, pa bi ga res?? Mislim,da ti ne bi uspelo :) Ne vem, kako si to sploh predstavljaš!!?
  Dejstvo je, da Lina ima talent, vendar je premlada za take stvari in njeni starši so že začeli služiti na njen račun. :) Si predstavljate, ko bo punca stara 18 let, bo že čisto pokvarjena od vsega tega (če bo toliko časa sploh ostala na sceni), in si zamislite, da od staršev zahteva teh 50.000€ in še vse ostalo nazaj?? :) hahahahahaha … Zanimiva zgodba bi se razpletla.
  Take starše preprosto obsojam. Imajo, da svoje otroke zavarujejo pred omamo in vsemi negativnimi posledicami, ki jih to prinese s sabo (isto je s spolnostjo. Vsi govorijo, da morajo starši svoje otroke zavarovati in jih prepričati k čim poznejšim spolnim odnosom.).
  Pa še to, če poslušate njen finalni nastop (in ne samo gledate ter se naslajate, oh, kako je mlada in prikupna IN KAKO LEPO POJE!!! …), boste videli, da fušira!

  Tako je s to našo zmagovalko. In ne, ni res, da jo vsi pljuvamo, samo gledamo realno na celotno sliko. :D

 22. Vzela sem si čas in napisala nekaj o vsem medijskem napihovanju po njihovem že skoraj čudežen Line, nastopa in oddaje.

  Eva oprosti ampak kot si ti rekla nam bom jaz tebi;ti zaslepljena BEDASTA zakompleksanka!
  Pomiri se, sopi na realna tla in če še vedno hočeš; napadaj sama sebe!!!!

  CITIRAM 1:
  Lina je bila od prvega nastopa moja favoritinja in če bi imela deklico s takim talentom ,bi jo tudi sama vključila v to ,če pa bi bil razplet slučajno isti kot v tem primeru,bi jo definitivno izolirala od vsega tega pompa vsaj za 10 let.
  IN VEŠ KAJ BI SE ZGODILO V 10ih letih TALENT KOT TEMU TI REČEŠ BI ŠEL PO GOBE, MISLIŠ DA BI LAHKO?!!!

  CITIRAM 2:
  me zanima kakšni bi bili komentarji,če bi zmagal Joe verjetn ,da je pjanc,za Nino je blo že itak rečeno kako je naduta ali pa o invalidki,da izkorišča svojo bolezen …
  KOMENTARJI BI BLI PODOBNI SAMO V DRUGAČNEM KONCEPTU(vsak, ki to dobi zaradi česa drugega kot brezhibnega in popolnega talenta si je ne zasluži)!

  CITIRAM 3:
  Drugače pa slovenčki moji dragi,kje pa ste bili vsi ,ki ste tako nadarjeni!
  VEŠ KJE SMO BLI;DOMA IN UŽIVALI NEPOKVARJENO OTROŠTVO. TER NEGOVALI IN PILILI SVOJ TALENT DOKLER NE BOMO MI IN NAŠ TALENT ZRELI ZA V JAVNOST. AL SI MOTENA AL PA NISI OPAZLA DA PRED TO ODDAJO NI BILO MOŽNO POKAZATI TALENTA KRAJU, KAJ ŠELE CELI DRŽAVI.

  Ne, Lina nima 100% posluha in prekrasnega glasa(vprašaj glasbene strokovnjake, ne pa svojega skrumpanega »posluha«) razen če si ti malo PREMAKJENA V GLAVI (al pa nimaš posluha in ti to onemogoča slišati glas in petje namesto učinkov, ki glas naredijo takšen kot ga je mela v polfinalu in finalu.Z vsemi možnimi učinki)!!!
  Ja posluh ma in glas tudi(preko tega nimam kaj za rečt tudi pogumna je mala),
  NI pa talentirani angelček iz nebes, ki poje nevem kak dobro. In kot sem že prej napisala vsak ki zna pet in ima posluh lahko iz svojega glasa s pomočjo zastonj tehnologije(ki se jo dobi na netu) naredil to iz svojega glasu!
  Posluh in lep glas sta prirojena tako, da ni možno, da je ona edina slovenka ki zna pet(ker po tem kar si ti napisala in je v mojem citatu 3 je možen samo ta zaključek. Češ zdaj ste vsi, ki znate pet faušni Lini (6letnemu otroku-za boga no, kdo ji bo pa fauš, saj je še otrok)
  nekaj glasni ko ste bli stari 6let pa noben ni izpostavljal sebe in se za brezveze nekaj hvalo)!!!
  Ti ki misliš, da veš vse o otrocih najbolje in oh in sploh(najpametnejša na tem svetu)!
  Kaj misliš , da si je ona mislila ko so ji ploskali in se drli in podobno;saj si ji na obrazu videla da ji ni jasno zakaj se gre in da ji je to malo strašljivo
  (če pa si to ob svoji zasljepljenosti spregledala glej še parkrat posnetek)!!!
  Mala bo po NEPOTREBNEM začela misliti kako je najboljša in podobno, in tako postala vase zagledana in naduta oseba! Če bi počakala še 7-10 let bi bilo to priznanje v smislu potrditve in bi bila na to ponosna. Pri 6 pa ti to NI potrditev ali ponos, ker še nimaš izoblikovane osebnosti, življenjskih ciljev in želja.
  Če se že spoznaš na otroke(in si edina, ki jih ima in razume in BAL-BLA-BLA) bi lahko vedela, da se bo znala s tem samo hvalit pred prijatelji (govorila jim bo da ima najlepši glas, da je princeska, da oni ne znajo dobro pet)-saj vsi vemo kakšni so otroci pri 6;tudi mi smo bili takšni(za vse kar so nas pohvalili smo se šli s tem hvalit prijateljem, ker pomena hvaljenja nismo razumeli).

  P.S. 6 letni otroci NE razumejo takih tekmovanj in njihovega namena!!!
  Bilo je nekaj boljših nastopajočih, ki so bili razred zase in so jadrali na samem vrhu med katere Lina NE spada.
  Šov “slovenija ima talent” NI ŠOV
  “slovenija ima SOCIALNI moment”

  POPOLNOMA SE STRINJAM Z ROŽICO. ČE NE GLEDAŠ LINE (kak je lušna, mala in podobno), SLIŠIŠ DA MALA CELI ČAS FAUŠ POJE IN SE DERE.

Komentarji so zaprti.