Danny MacAskills Gymnasium s kolesom v telovadnico in nemotec 22product placement22 Danny MacAskills Gymnasium s kolesom v telovadnico in nemotec 22product placement22

Danny MacAskill’s Gymnasium / s kolesom v telovadnico in nemoteč “product placement”

Danny MacAskill je za kolo nekaj takšnega kot je Ken Block za avto! Kljub temu, da danes prvič pišem o Danny MacAskillu – 34-letnemu Škotu, ki fura street trials / mountain bike za ekipo Santa Cruz, pa to še ne pomeni, da ga ne spremljam že vrsto let. Prvi video je objavil leta 2009 in od takrat naprej je njegovo ime sinonim za precej nore trial trike. Njegovi triki, predvsem pa preprostost obvladovanja kolesa, me vedno znova navdušujejo.

Tokrat je šel Danny MacAskill s kolesom v telovadnico in pokazal kako se tudi lahko uporabalja kolo … Definitivno vredno ogleda … Ne poskušajte tega doma!

Poleg njegovih “skillsov” pa mi je všeč tudi precej nemoteč “product placement” v njegovme spotu. Red Bull, Santa Cruz, Adidas … So del spota, pa vendar so umeščeni tako, da so del celote. Če bi se iz tega primera lahko kaj naučili vsi tisti, ki od naših športnikov zahtevajo “promocijo” sponzorjev na zelo vsiljiv način, bi bila to win-win situacija!

Danny MacAskills Gymnasium s kolesom v telovadnico in nemotec 22product placement22
Danny MacAskills Gymnasium s kolesom v telovadnico in nemotec 22product placement22