wc-o-rama – Kristalna palača

Kategorija wc-o-rama je bila precej časa povsem zapostavljena. Prvi razlog je bil, da se mi ni dalo fotografirati WC-jev s fotoaparatom (ker bi bilo to definitivno precej “čudno”. In drugi razlog je, da iPhone4 omogoča povsem spodobne fotografije iz WC-ja.

Torej se saga nadaljuje in samo upam, da mi bo še kdo od obiskovalcev bloga prispeval kakšno zanimivo fotografijo WC-ja!

Kristalna palača, Ljubljana – zemljevid

Kaj je smisel wc-o-rame?
Wc-ji v lokalih se razlikujejo med seboj. Nekateri so inovativni, drugi so čisti, tretji umazani. In ker ljudje precej pogosto hodimo v lokale in še bolj pogosto v wc-je, je lahko wc tudi pokazatelj standarda lokala. In v kasnejši fazi mogoče uvedem ocenjevanje wc-jev in vse podobne zadeve, ki bi lahko bile zanimive.

Če kdo želi participirati v tej kategoriji, da ne bom samo jaz skakal po wc-jih s telefonom (v veliki večini to ne bodo profi fotke, ampak škljoci, ki jih naredijo telefoni, kajti vseeno je malce nehumano, da bi si prinesel s seboj studijske fleše in vso kramo, da bi naredil tri fotke stranišča), bom sodelovanja zelo vesel.
V tem primeru bom potreboval: najmanj dve fotografiji wc-ja, lahko tudi več (minimalne resolucije 800×600), natančno lokacijo in ime lokala in pa link do tvojega bloga, oz. spletne strani (ker ne morem ponuditi denarja, sem se odločil za to alternativo in glede na to, da kar nekaj ljudi bere ta blog, je tudi obisk lahko zanimiv).
Pošlješ lahko na info at had.si!

  1. Eeee, kako da kažem, tisto na prvi in tretji sliki NI školjka temveč umivalnik. Not se ne serje in tudi ne ščije

  2. Ja ful se rqzlikujejo med sabo. Sam sem sodeloval letos v projektu, ko smo se ustavili in ocenili VSE WC-je ob actocesti na crpalkah.

Komentarji so zaprti.