London Borough of Islington – v soboto zjutraj

Sobota zjutraj v Londonu, v predelu Islington, ko sva šla z Aleksom, zaradi do HQ Seedcampa je bila kot odkrivanje novega sveta. Ulice povsem prazne, na tleh kupi odpadkov od prejšnjega večera in občutek je bil precej strašljiv. Kot v filmu 28 dni kasneje, le da sva bila tokrat midva v glavni vlogi. In tako je bilo do približno 13. ure, ko se je vse skupaj začelo spreminjati in so se ulice začele polniti.

Takrat se je vse skupaj spremenilo, prav tako pa je občutek postal malce bolj prijeten. No, zvečer je bilo ravno obratno, kajti ulice so bile tako polne, da se je bilo težko premikati po njih. Zvečer so bili na ulicah Islingtona hipsterji in bilo jih je neskončno veliko – vidiš enega, vidiš vse. Ko sva šla na Underground, sva šla mimo lokala, kjer je potekal BlitzParty, kjer so bili vsi oblečeni v oblačila primerna za tisti čas in takrat sva zaštekala, da je v Londonu težko biti “neumeten”. Ali pa je bila to samo moj občutek, ker pač prihajam iz nekega povsem drugega prostora in občutek, da sem tudi tokrat v novem svetu je bil zopet prisoten.

  1. Ne vem kam bi komentiral pa bom kar tukaj. Moram pohvaliti design bloga. Kočno design, ki je zlo minimalističen in simple ampak tudi zelo lep. BRAVO! Upam, da ga boš dolgo obdržal!

Komentarji so zaprti.