Za razliko od mojih ostalih fotografij, kjer so na njih napol gole ženske, so spodnje fotografije bolj namenjene pripadnicam nežnejšega spola. Včeraj je namreč v Avtopralnici BTC potekala humanitarna akcija, kjer so fantje iz ekipe Ljubljana Silverhawks (ameriški nogomet) in s pomočjo ritmov Radia Hit prali vozila obiskovalcev. Denar od vsakega pranja pa je šel za Smučarski klub športnikov – invalidov Albatros.

Dogodek je povsem uspel. Sam sem sicer prišel na mesto dogajanja skoraj ob koncu, vendar še vedno ujel fante, ki so prali vozila in navduševali predvsem lastnice jeklenih vozičkov. In da ne bi kdo dvomil v vse skupaj – od 9. do 18. ure so fantje oprali 144 vozil in “zaslužili” 1500 Eurov, ki so jih poklonili v dobrodelne namene. In ravno ko sem odhajal, se je tja pripeljal Jože Potrebuješ iz skupine Čuki, s čistim Mercedesom in dal prati svoje vozilo – rispekt!

Baje sta se zjutraj moderatorki Radia Hit pridružili fantom iz Silverhawksov, vendar bolj pri polivanju z vodo, kot pri pranju? Ampak to so samo govorice, kaj je bilo res, pa čakam kakšen foto material!