Zadnje čase nas “razveseljuje” oglas za čokolado Milka, s sloganom – Milka. Dovolite si biti nežni. Meni osebno ni všeč! Sploh tisti del, kjer je govora o tem da je lila kravica res dobra v dreganju – ker me spominja na Facebook Poke, ki je preveden v dreganje. Pa vendar ni samo to razlog da mi oglas ni všečen. Kot je nekdo že opazil na Twitterju, je že začeten del precej smešen – vsi so vedeli, da je kravica nekako posebna – kakopačne, saj je kravica lila barve?!?

Ampak dovolj kritiziranja, no dejansko imam še eno vprašanje. Sicer drži, da sem doma blizu kmetov, vendar a nimajo biki rogov, krave jih pa nimajo? Krave imajo prav tako rogove, kot bikci, vendar jim jih večinoma “zažgejo”, oz. odrežejo. Za tole sicer nisem niti najmanj prepričan da drži, vendar v oglasu se pojavlja kravica, ki ima rogove?! Obljubim, bom danes tole raziskal!

In ne, ni vse samo črno, všeč mi je slogan – Dovolite si biti nežni, ki je sicer povsem drugačen, kot bi ga pričakoval, vendar ima svoj čar in je primeren za ta čas, v katerem živimo in je v njem premalo nežnosti, kot tudi spoštovanja in vsega ostalega, kar prikažejo v samem oglasu.

blank

Milka – Trufni si na jemnost | spot SK

6 Responses to Kravica Milka me je dregnila – Dovolite si biti nežni

  1. bbb pravi:

    pejt k sosedu pogledat, pomoje da mojo oboji rogove :)

  2. Mici pravi:

    Naj bi jih imeli kar oboji je pa res, da jih kravam na večjih farmah kar “požagajo”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.