Zadnje čase nas “razveseljuje” oglas za čokolado Milka, s sloganom – Milka. Dovolite si biti nežni. Meni osebno ni všeč! Sploh tisti del, kjer je govora o tem da je lila kravica res dobra v dreganju – ker me spominja na Facebook Poke, ki je preveden v dreganje. Pa vendar ni samo to razlog da mi oglas ni všečen. Kot je nekdo že opazil na Twitterju, je že začeten del precej smešen – vsi so vedeli, da je kravica nekako posebna – kakopačne, saj je kravica lila barve?!?

Ampak dovolj kritiziranja, no dejansko imam še eno vprašanje. Sicer drži, da sem doma blizu kmetov, vendar a nimajo biki rogov, krave jih pa nimajo? Krave imajo prav tako rogove, kot bikci, vendar jim jih večinoma “zažgejo”, oz. odrežejo. Za tole sicer nisem niti najmanj prepričan da drži, vendar v oglasu se pojavlja kravica, ki ima rogove?! Obljubim, bom danes tole raziskal!

In ne, ni vse samo črno, všeč mi je slogan – Dovolite si biti nežni, ki je sicer povsem drugačen, kot bi ga pričakoval, vendar ima svoj čar in je primeren za ta čas, v katerem živimo in je v njem premalo nežnosti, kot tudi spoštovanja in vsega ostalega, kar prikažejo v samem oglasu.

blank

Milka – Trufni si na jemnost | spot SK