Castrol Footkhana – Neymar Jr. vs Ken Block Gymkhana

Ken Block je rally voznik, ki vozi za Monster WRT ekipo, med drugim pa je tudi eden od soustanoviteljev podjeta DC Shoes. Zadnji dve leti vozi Ford Fiesto, ki pa je posebej prirejena in prilagojena njegovim “akrobacijam” – 650 konjev, 850 Nm navora, štirikolesni pogon in teža okoli 1100 kilogramov. Skupaj s tvrtko DC Shoes je naredil kup odličnih viralnih videoposnetkov Gymkhana, ki imajo 20 in več milijonov ogledov n YouTubeu. S tem je postavil nek standard, ki ga je težko doseči:

Sedaj se je pojavil še v drugi vlogi, kjer dokazuje, da se da z njegovimi sposobnostmi tudi zabijati gole! V bistvu gre za tekmovanje med nogometašem Neymar Jr. (Neymar da Silva Santos Júnior) in Kenom Blockom v Castrol Footkhani – video je v parih dneh presegel 4.000.000 ogledov, vendar se meni ne zdi nič posebnega.

2014 FIFA World Cup star Neymar Jr. & his freestyle team take on Gymkhana king Ken Block in his rally car powered by Castrol’s strongest oil, Castrol EDGE boosted with TITANIUM FST™. Who wins? Watch to find out! #NeymarJRvBlock

Če sem navdušen nad Gymkhano, kjerkoli že Ken vozi, pa je tole vse skupaj narejeno precej na silo. Ja, zavedam se, da je težko združiti nogometaša in avto in narediti nekaj zanimivega iz tega, vendar tole na žalost ni nekaj, kar bi me hudičevo zelo pritegnilo. Škoda, kajti po “napovednih” videoposnetkih sem pričakoval veliko več, predvsem pa več akcije, ki jo Ken Block zna sproducirati.

Castrol Footkhana: Neymar Jr. v Ken Block

footkhana