Nissan Skyline GT-R in Akrapovič – Ljubljana fotografije

Ko se zjutraj pelješ mimo Austria Trend hotela v Ljubljani in ti v oko padejo vozila, ki so parkirana pred njim – Nissan Skyline GT-R v različnih barvah in različnih starosti, ti otrok v tebi ne pusti, da se ne bi ustavil in kot mulc skakal okoli in jih fotkal. Ko ugotoviš, da so prišli iz Anglije in Irske in da jih je očitno povabil v Slovenijo Akrapovic, kajti nekateri Nismoti so opremljeni z njegovimi “auspuhi” in imajo nalepljeno nalepko svojega “toura”.

To, da mi je Nissan Skyline GT-R – R35 hudo všeč, je težko skriti. 3.8 litrska Twin-turbo DOHC V6 motor s 353 kW (480 KM), navorom 588 Nm in težo 1740 kg, predstavlja lastnikom ultimativno zabavo. Končna hitrost 311 km/h in 3.5 sekunde za pospešek od 0-100 km/h naredijo skomine vsakemu ljubitelju hitrih avtomobilov. Okvirna cena Nissana GT-R je okrog 75K€, kar je sorazmerno malo za tega “hudiča”, ki so ga soustvarili Nismovi Nissanovi strokovnjaki in ki se lahko postavi ob bok precej dražjim Ferrarijem ali Porschejem.

Srečno vožnjo po Sloveniji voznikom, predvsem pa obilo zabave v odkrivanju naših cest – na žalost bo to bolj panoramska vožnja, kajti hitrosti, ki jih doseže to ultimativno vozilo, bo težko doseči na naših cestah. Čestitke pa Akrapovicu, ki je pripeljal v Sloveniji te voznike!

nissan_skyline_gtr034

nissan_skyline_gtr033

nissan_skyline_gtr032

nissan_skyline_gtr031

nissan_skyline_gtr030

nissan_skyline_gtr029

nissan_skyline_gtr028

nissan_skyline_gtr027

nissan_skyline_gtr026

nissan_skyline_gtr025

nissan_skyline_gtr024

nissan_skyline_gtr023

nissan_skyline_gtr022

nissan_skyline_gtr021

nissan_skyline_gtr020

nissan_skyline_gtr019

nissan_skyline_gtr001

 1. had… vem da boš zbrisal ta komentar ampak vseeno… Začel bom s tvojo oznako R36 ki zaenkrat še ne obstaja, na spletu pa so že objavljene slike koncepta GTR R36 ki pride šele leta 2016… Tole kar je pred Austria Trend hotelom so R35 GTR in nikjer med njimi nisem zagledal nobenega Nismota saj je GTR šele pred kratkim naredil Nismo predelavo GTRja. Tvoj naslov “Nissan Skyline GT-R” se nanaša samo na R34 Skyline GTR ki ga je imel tudi preminuli Paul Walker sepravi starejša različica GTRja in to je bil edini GTR ki je imel nalepko NISMO vendar ni NISMO predelava.
  Get your facts straight ;) lepe fotke drgač

  1. hvala za popravek.. ne brisem taksnih komentarjev, ker so samo dobrodosli..

   bil sem preprican, da je to, kar je na vecini slik R36 in da je to novejsa verzija..

   vmes sem tudi ugotovil, da ni vec oznake skyline (ze par let) in da je zgolj nissan gtr

   1. to mi je najljubši avto zato me zmotijo tudi malenkosti :D imaš kako informacijo do kdaj bojo v Ljubljani?

Komentarji so zaprti.