Danes in jutri v Kinu Šiška poteka Philips Fashion Week Ljubljana. Danes je bila ob 18. uri uvodna modna revija, na kateri so se predstavili Aleksandra Brlan, Vladimira Kralj, Tanja Zorn Grželj in Mango. Da že na začetku razjasnimo eno stvar – nimam pojma o modi in pogled na oblačila, ki jih dekleta ne morejo nositi v javnosti mi ni bil nikoli presežek “modne umetnosti”. Pač nisem ciljna skupina za takšne stvari, kot tudi ne bom nikoli razumel žensk, ki hodijo v 12 in več centimetrski petkah cel dan naokoli. Ampak kot sem že omenil, to je zgolj in samo moj problem.

Ker sem pričakoval cel kup oblačil, ki sodijo samo na modno “brv” (btw. zakaj se temu reče tako?), sem bil precej presenečen nad določenimi kreacijami, ki so jih dekleta nosila. Precej jih je bilo povsem nosljivih – ne zame, da ne bo pomote!

In ker nisem reden gost na modnih revijah, sem bil malce presenečen nad hitrostjo hoje manekenk, prav tako pa mi je na na koncu “brvi” manjkal tradicionalen obrat, ki sem ga navajen iz TV posnetkov takšnih prireditev.

Da ne bom brcal v temo, samo še tole. Všečno, da je bila prva modna revija tako obiskana in Kino Šiška nabito poln – seveda je k temu pripomogla tudi zastonj pijača in predvsem kazanje – ampak to vse sodi zraven, mar ne? Organizatorju pa rispekt za odlično organiziran dogodek in jutri se spet vidimo!