Novi Sony Android TV premika vse meje tehnološkega sveta in navdušuje tudi najbolj zahtevne. Govorimo o televizorju prihodnosti. Tik pred pričetkom košarkarske vročice, Eurobasketa, Sony predstavlja izjemno linijo televizorjev vrhunske ločljivosti 4K, s katerimi bo spremljanje tekem res posebno doživetje.

Televizorji so že na voljo v vseh večjih Big Bangovih trgovinah po Sloveniji. Navdušile vas bodo novosti, kot so dovršena Android TV izkušnja, uporabniški vmesnik One-Flick Entertainment, ultra tanek dizajn ter zvok visoke ločljivosti. Namesto z navadnim daljincem boste Sony Android TV upravljali z inovativnim upravljalnikom s sledilno ploščico na dotik in vgrajenim mikrofonom, ki omogoča hitro brskanje med kanali, spletnimi posnetki, fotografijami in drugimi vsebinami. Tako boste lahko preverili slike in informacije o svojih najljubših igralcih. Enostavno pa boste lahko tudi pošiljali vsebine s telefona na televizor in si jih ogledali v vsej svoji veličini.

Android in TV združena v eno

Sony Android televizorji so veliko več kot le televizorji, saj združujejo vse uporabne funkcije Android sistema. Funkcija Google Cast omogoča enostavno pošiljanje vsebin, kot so fotografije in posnetki, s pametnega telefona ali tablice direktno na televizor. Tako boste lahko takoj po ogledu tekme v živo vse zajete posnetke s telefona prijateljem pokazali na velikem zaslonu v domači dnevni sobi. Televizor boste, kot v prizoru iz prihodnosti, upravljali s posebnim daljincem s sledilno ploščico na dotik. Daljinec ima vgrajen mikrofon z uporabniškim vmesnikom One-Flick Entertainment, ki omogoča še lažje in hitrejše iskanje želenih vsebin. Tako boste na zabaven način brskali med televizijskimi kanali, spletnimi posnetki in mnogimi drugimi vsebinami. S pametnim Sony televizorjem pa se zaradi funkcije Voice lahko celo pogovarjate. Z Voice Search boste lahko izvedeli vse o košarkarjih, Voice Question vam bo odgovoril na še tako zapletena vprašanja, z Voice Control pa boste lahko odprli YouTube in si ogledali aktualne posnetke iz sveta zabave. Kot na telefonu, boste odslej lahko na Google Play poiskali igre in aplikacije tudi na televizorju, ter se potopili v neskončen svet zabave.

Najtanjši televizor na svetu

Novo generacijo Sony televizorjev odlikuje najnovejši Sony 4K procesor X1, ki zagotavlja senzacionalno kristalno jasno sliko vrhunske ločljivosti, barvitost in visoke kontraste. Med tekmami bodo košarkarji tako predstavljeni v vsej svoji veličini na najtanjšem televizorju 4K na svetu, Sony Bravia X90C. Kljub temu, da je z le 4,9 mm debeline najtanjši, pa v sebi združuje vse, po čemer hrepeni sodobni uporabnik. Vsebuje ogromno dodatnih funkcij in aplikacij, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo. Sonyjeva zmogljiva tehnologija za obdelavo slik čudovito izboljša vsako slikovno piko, tehnologija Motionflow XR pa vam pri vseh vsebinah zagotavlja izjemno tekočo sliko tudi pri najhitrejših akcijskih prizorih. Z aplikacijo TV SideView lahko iščete in snemate najljubše TV-oddaje, ta pametna aplikacija pa omogoča tudi upravljanje televizorja in preverjanje sporedov programov s pametnim telefonom. Ker zaradi pomanjkanja časa velikokrat zamudimo najljubše oddaje, si jih lahko tudi shranjujte na zunanjem trdem disku USB in si jih ogledate, kadar želite.