Klemen Slakonja / Donald Trump – Golden Dump / #TheMockingbirdMan. Končno smo dočakali video, ki ga je sproduciral Klemen Slakonja po uspehu videa  Vladimir Putin – Putin, Putout /#TheMockingbirdMan by Klemen Slakonja/ Путин in s katerim je dosegel preko 6.500.000 ogledov!

Klemen Slakonja je zajahal val na katerem sedaj pelje svojo pot. In ta pot je odlična. Predvidevam, da bo tudi tale video dosegel velikoooo ogledov (10.000.000)..

Po drugi strani pa bom razumel, da Slovencem tale video ne bo všeč. Ni pač narejen za naš trg in je povsem drugačnega formata, kot je bil Putin, Putout. Ko gledam komentarje, jih večina meni podobno, kar povsem razumem. Zanima pa me, kaj se bo zgodilo, ko bo ta video dosegel ZDA. Glede na to, da je Donald Trump povsod “taggan”, mu je verjetno kdo iz njegovega štaba že pokazal Klemna Slakonjo..

This is the second video of my #TheMockingbirdMan project, in which I want to continue impersonating famous people singing my original comedy songs in English in the form of comedy music videos. Sponsors are more than welcome.

Donald Trump – Golden Dump (The Trump Hump) /#TheMockingbirdMan by Klemen Slakonja/

Klemen Slakonja / Donald Trump - Golden Dump / #TheMockingbirdMan
Klemen Slakonja / Donald Trump – Golden Dump / #TheMockingbirdMan