Denise Dame je bila gostja Denisa Avdića na Radiu1, kjer je predstavljala svoj “komad” Meduza. Dogajanje v studiu je bilo vse prej kot zabavno in po mojem občutku si je Denis Avdić zopet privoščil več, kot bi si smel. Kljub temu, da gre za “šovbiznis” pa je včasih potrebno obdržati tudi mero okusa …

Denise Dame sem odkril že zelo zgodaj. Njena pojavnost se mi je zdela zanimiva, predvsem pa je bila drugačna. V bistvu sem bil prepričan, da gre v njenem primeru za “smart game”. Sedaj se vse bolj nagibam v smer, da temu ni tako in da bi bilo veliko boljše, da ji ne bi posvečal pozornosti, predvsem pa, da bi ji mogoče kdo ponudil pomoč.

Na drugi strani je Denis Avdić, ki ni moj priljubljen radijski voditelj in me marsikatera njegova izjava razočara. Ampak to je moj problem in sam se moram soočati z njim. Po drugi strani pa imajo njegove izjave veliko moč in posledično bi moral biti previden pri tem kaj in kako komunicira. Predvsem pa bi moral paziti kako se spravi na svoje goste, ki jih gosti na Radiu1.

Ja, zgodilo se je. Denise Dame je prišla k Denisu Avdiću v oddajo in tam si je Denis vzel čas za svoj “sarkazem”, ki pa je na koncu pripeljal Denise do joka. Ali gre za zrežiran dogodek sploh ni pomembno. Sam obsojam takšne izjave, predvsem pa takšen način komunikacije – če ti nekdo ne sede, ga pač ne povabiš v studio in ne postaviš njegove glave na tnalo, kot se je zgodilo v tem primeru.

Kaj je izrekel Denis Denise:

  • bog je vzel napačnega človeka, je komentiral smrt Demetra Bitenca
  • pred njo je postavil majhno flaško whiskeya in komentiral: da vidimo, če se lahko zadržiš
  • obstaja še veliko nagrad, ki jih ne boš dobila
  • očitno spletna kategorija ni dovolj in bi rada popušila še v glasbenih kategorijah
  • nočemo, da kdo okameni, kot ob tvojih fotkah v Playboyu
  • ne vem koliko ljudi te je slišalo peti, vendar so vsi trije rekli da s tem glasom bo pa kar težka
  • logično bi bilo, če bi šlo za sinhronizacijo porničev
  • ko sem slišal tvoj komad, sem bil prepričan, da si mal pretiravala z drogami

….

In teh izjav je bilo še precej več. V bistvu je bila Denise Dame kot boksarska vreča, ki zgolj visi tam in prejema udarce. Razumem,  da gre Denisu Denise na kurec. Verjetno še marsikomu. Vendar bi vseeno moral biti malce bolj takten, predvsem pa bi se moral zavedati, da takšen “roast” ni ok.