Denis Dame – sploh ni pomembno, ali je to njeno resnično ime, ampak Gucci Korošica je v enem dnevu obnorela Slovenijo s svojim youtube videom. Tudi njen instagram profil in facebook profil sta zanimiva, vendar nista doživela takšne slave, kot jo je njen video My 5000€ Gucci Haul, kje s kozarcem vina in na izgled precej odtujena razlaga o svojih Gucci izdelkih, ki ji pomenijo precej.

Seveda je bilo prvo vprašanje, ali je vse skupaj spoof? Ali pa je mogoče res takšna. Glede na to, da je na ostalih družbenih omrežjih že precej časa in da so njene fotografije iz različnih krajev sveta, je vse skupaj še precej bolj intrigantno – predvsem zaradi njene pojavnosti na youtube kanalu.

Enihu – kljub ugibanjem kaj je in kdo je, ali gre za fake, pa je v končni fazi to nepomembno. Celotna Slovenija govori o njej in očitno je doživela to, kar je želela. Glede na to, da sem imel sam teorijo, da gre za spoof, sem po nekaterih komentarjih dobil občutek, da je ta oseba res takšna. Mogoče pa potrebuje samo več pozornosti in jo je na ta način dobila.

He calls me the devil, I make him wanna sin.

A post shared by The Dame (@denisedame) on

Summer vibes 💦 Photo: @joshryanphotos Mua & Hair: @saracranhammakeup

A post shared by The Dame (@denisedame) on

We did it again! More pics coming SOON. Photo & Styling: @joshryanphotos Mua & Hair: @saracranhammakeup

A post shared by The Dame (@denisedame) on