Lamborghini Aventador Huracan Urus Miura Diablo Gallardo Countach v Trstu21 Lamborghini Aventador Huracan Urus Miura Diablo Gallardo Countach v Trstu21

Lamborghini Aventador, Huracán, Urus, Miura, Diablo, Gallardo, Countach v Trstu / video

Lamborghini Aventador, Huracán, Urus, Miura, Diablo, Gallardo, Countach – samo par vozil znamke Lamborghini, ki sem jih včeraj imel priložnost občudovati na Piazza Unita d’Italia v Trstu. Lastniki Lamborghinijev iz Evrope so se dobili na srečanju Lamborghini & Design in s svojim rohnenjem navdušili zbrano množico.

Ko sem se zjutraj vozil proti Trstu niti pomislila nisem na to, da bom lahko občudoval vozila Lamborghini sredi Trsta. Ko sem se vozil mimo trga sem zaslišal zvok “rohnjenja”, parkiral in z iPhone 11 Pro posnel dogajanje.

Zanimiv je pogled na lastnike Lamborghinijev, ki so se pripeljali iz cele Evrope na to 200 km vožnjo po Italiji. Demografija lastnikov je precej zanimiva – ni nekega skupnega faktorja, edini je, da so ljubitelji Lamborghini vozil in so za svoj hobi pripravljeni seči tudi zelo globoko v žep. Najbolj všeč mi je bilo, da je bilo med vozniki precej žensk, ki so si dale duška z “nabijanjem gasa”.

Zanima me, kakšna je bila skupna vrednost vseh vozil na tem trgu v Trstu .. In verjetno nisem edini, kajne?

Če vam je bila objava všeč, potem se lahko naročite na moj YouTube kanal, “všečkate” Facebook stran, ali pa mi sledite na Twitterju.