Slovenija je za promocijo cepljenja porabila 56.000 evrov. Za pripravo in distribucijo brošure Stali smo in obstali ob 30. obletnici Slovenije pa so porabili 125.000 evrov (65.000 tisk, 58.000 distribucija, 2.000 honorarji). To so prioritete ablasti v boju proti Covid-19. Seveda bo kriv narod za vse kar sledi. Sicer so to “uradne” številke, o neuradnih pa bomo izvedeli čez leta …

Večer je pridobil informacije o strošku “propagandne brošure” ob 30-letnici Slovenije. Strošek 125.000 evrov, kot ga je ablast namenila za brošuro Stali smo in obstali ni zanemarljiv (vir). Ko ob to postavimo strošek oglaševanje, ki so ga namenili za promocijo cepljenja in znaša 58.000 evrov (vir), potem postane jasno, da jih briga za precepljenost.

Pa vendar so tudi s tem zneskom dosegli zgolj 36,6 odstotno precepljenost, kar pomeni, da so metali denar skozi okno in nagovarjali povsem napačno ciljno javnost s povsem napačnim tonom komunikacije.

Da je komunikacija te ablasti povsem napačna opozarjam že od prvega dne Covid-19 krize. Da je shizofrena komunikacija, da ni usklajena, predvsem pa, da ni zaupanja vrednega govorca je povsem jasno, vendar je žalostno pri tem, da se niso obrnili na strokovnjake za komuniciranje, ki bi jim lahko precej pomagali pri tem, predvsem pa bi jim pripravili strategijo komuniciranja in ni hudič, da ne bi dosegli boljšo precepljenost.

Ampak narod je kriv. Za vse v Sloveniji. Kako bi lahko bilo drugače, kot pa so na ablasti ljudje, ki jih dobiš z rokami v marmeladi, pa bodo krivdo poskusili prevaliti na vse ostale, ki z marmelado nimajo nobene veze.

Naslednja leta bodo leteli okosntnjaki iz omare, kot se je zgodilo pri Počivalškovih maskah in ni hudič, da ne bo Janez do takrat poskušal zamenjati državljane v Sloveniji. Državo je že ugrabil, sedaj ga čaka še zamenjava 82 odstotkov prebivalcev, ki se ne strinjajo z njim. In ja, delo te vlade ocenjuje uspešno zgolj 26 odstotkov vprašanih v zadnjih raziskavi javnega mnenja.

Helena Blagne zgoraj brez Helene Blagne ni pokazala golih prsi le brez licil je na fotografijah 1