slovenija ima talent tajda korce slovenija ima talent tajda korce

Tajda Korče / zmagovalka šova Slovenija ima talent

V finalni oddaji šova Slovenija ima talet je največ glasov dobila Tajda Korče in s tem postala zmagovalka šova Slovenija ima talent. Premagala je drugo superfinalistko Tamio Šeme. Tajda Korče je sramežljiva 15 letnica, ki je s svojo gibčnostjo poskrbela, da smo ob njenih nastopih zapirali oči in nas je stiskalo. Njena skromnost in volja pa sta jo pripeljali do zmage!

To, kar s svojim telesom dela Tajda ni “normalno”. Ampak ona je to umetnost odkrila na youtubeu in se odločila da bo poskusila. In po videnem ji to zelo dobro uspeva. Iz oddaje v oddajo je bila boljša, predvsem pa je bila bolj samozavestna in malce manj sramežljiva.

Če k temu prištejem še njeno zgodbo (smrt očeta, življenje v rejništvu) pa je bila tokrat odločitev glasovalcev, da je ona zmagovalka šova, prava odločitev. Kljub temu, da nisem mogel njenega finalnega nastopa pogledati celega, pa me že zaradi same njene pojave veseli, da je dobila nagrado 50.000 evrov in da zaradi svojih sposobnosti ne bo več “freak”, ampak jo bodo tudi sošolci gledali povsem drugače.

Sicer pa je bil letošnji finale šova Slovenija ima talent odličen. Odlični nastopajoči, ki so pokazali, da je v Sloveniji veliko odličnih talentov – nekateri so manj talentirani, pa namenijo svojemu “hobiju” več časa in “drila”, drugi pa so očitno rojeni s talentom in to tudi s pridom izkoriščajo.

Če bi se sam moral odločiti kdo je bil najboljši – bi imel zelo nezavidljivo nalogo. Zato je super, da so zmagovalca izbrali glasovalci in ne žirija, ki je leto opravila super nalogo in pokazala, da imamo v Sloveniji res talente.

slovenija ima talent tajda korce
slovenija ima talent tajda korce