Jože Možina laže / dokazano na sodišču

To, da Jože Možina laže, verjetno nikogar ne preseneča. Pred časom je komentator Jože Možina v oddaji Utrip  Tei Jarc, Niki Kovač in Jaši Jenullu očital, da je Golob poskrbel za njih in jim podelil milijone. Pravna mreža za varstvo demokracije je dosegla zmago na Okrajnem sodišče v Ljubljani, prav tako pa je sodbo pravnomočno potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani in naložilo odgovorni urednici Informativnega programa, da v oddaji Utrip objavi popravek.

Male zmage so vedno najboljše. Na sodišču je bilo dokazano, da Robert Golob ni poskrbel za njih in prav tako je neresnična izjava, da naj bi dobili milijone, da bi bili zvesti. Niso dobili denarja in tudi njihove zvestobe se ne da kupiti.

Mene to več ne preseneča, saj vsak dan znova opazim laži desnega pola, ki jih “plasirajo” v javnost, in potem jih povzamejo njihovi desnosučni mediji, ki te laži širijo dalje. To, da je Jože Možina izkoristil nacionalko za takšno laž, je zgolj dokaz, kdo ima v rokah vse niti na nacionalki. Vsak drug novinar bi zaradi česa takšnega odletel kot knof.

Kar je še zanimivega pri tej tožbi, je dejstvo, da Jadranka Rebernik ni želela objaviti popravka teh laži in podtikanj. Jadranka Rebernik je urednica informativnega programa RTV Slovenija, da bo jasno, za kaj gre v tem primeru.

No, sedaj bo vredno pogledati Utrip in objavo popravka. Me prav zanima, kaj bodo storili in kako bodo ta popravek objavili. Sicer škoda je bila storjena in desničarji pač verjamejo, da Golob kupuje ljudi in podobne nebuloze, ki zrastejo na zeljnikih desnice.